UA | RU
19 липня 2024, 15:47

В Укрзалізниці прокоментували інформацію про смерть жінки у поїзді через спеку

Фото: Укрзалізниця

В "Укрзалізниці" підтвердили, що 16 липня в поїзді Запоріжжя — Ужгород через спеку померла жінка

Про це розповів керівник пасажирського напрямку компанії Олександр Перцовський в ефірі телеканалу "1+1", передає RegioNews.

Перцовський пояснив, що вагон, у якому вона їхала, "продавався, як без кондиціювання". За його словами, кондиціонерами не обладнана половина парку "Укрзалізниці". Представник компанії закликав враховувати це та високу температуру під час планування поїздок.

"Якщо є проблеми зі здоров’ям, маленькі діти, і ви знаєте, що довга поїздка в таку спеку це не варіант, — то перенесіть поїздку на кілька днів", — сказав Перцовський.

У разі погіршення самопочуття у поїзді Перцовський порадив звертатися до провідників — вони нададуть допомогу і за можливості пересадять у вагон із кондиціонером.

Він також запевнив, що кожен випадок смерті в поїздах ретельно розбирають. Зокрема, з’ясовують, чи можна було запобігти смерті та наскільки оперативно залізничники викликали медиків.

Зазначимо, нещодавно одна з пасажирок купе потягу Запоріжжя — Ужгород розповіла у соцмережі, що її попутниця, яка їхала у Стрий до подруги, раптово померла. За її словами, до смерті призвела спека у вагонах.

Нагадаємо, раніше в "Укрзалізниці" дали рекомендації, що робити, аби простіше придбати квитки на поїзд в умовах підвищеного попиту через сезон відпусток.

17 жовтня 2024
План перемоги Зеленського: як експерти оцінюють ініціативу президента
Напередодні президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді план перемоги над росією. Цей документ містить п’ять основних пунктів щодо того, як змусити рф припинити війну і за словами очіль...
10 жовтня 2024
Після війни в Україні залишаться не більше 25 млн людей – соціолог Володимир Паніотто
Скільки сьогодні громадян в Україні, чому підвищення народжуваності дасть економічний ефект лише за 20 років і чому без мігрантів з інших країни буде неможливо відновити Україну — про все це RegioNews...
04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...