UA | RU
27 червня 2023, 14:46

Фонд Дениса Парамонова виступив партнером благодійного аукціону під час якого зібрано майже 100 тис. євро для лікарень

Близько 100 тис. євро вдалось зібрати під час проведення благодійного аукціону на Кіпрі. Кошти будуть витрачені на закупівлю новітнього обладнання для лікарень з різних областей України

Про це повідомляється на сторінці у Facebook Фонду Дениса Парамонова, інформує RegioNews.

Благодійний аукціон пройшов у місті Лімасол, що на Кіпрі. Захід відвідали понад 250 гостей з різних країн. Учасники аукціону змагались за патріотичні лоти, серед яких були прапори України та поштові марки з автографами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, начальника ГУР МО Кирила Буданова та міністра оборони Олексія Резнікова.

Крім цього, серед лотів були боксерські рукавички братів Кличків та Олександра Усика, а також ексклюзивний одяг українських дизайнерів та ювелірні вироби. Родзинкою аукціону стали ікони українських митців та картини відомих художників.

"Загалом під час аукціону, який був організований разом з нашими партнерами – Благодійним фондом молодіжної ініціативи "Надія" та фондом Hope.UA, вдалось зібрати 100 тис. євро. Усі ці гроші будуть витрачені на закупівлю сучасного обладнання для лікарень України. Наприклад, у медичних закладах, що знаходяться на лінії розмежування, дуже не вистачає УЗД та КТ-апаратів, а також сучасних апаратів для проведення рентгенів та гастроскопії. Тож тепер буде можливість придбати усе це і передати до лікарень, щоб пацієнти мали змогу отримувати якісні медичні послуги", – зазначили у Фонді Дениса Парамонова.

Слід зазначити, що після благодійного аукціону у Лімасолі також заплановані подібні заходи в інших країнах світу, а фінальний аукціон цієї серії відбудеться у США на День Незалежності України. Усі зібрані гроші від проведення серії благодійних аукціонів будуть направлені на закупівлю медичного приладдя та різноманітного оснащення для лікарень України.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Києві відбувся перший за ліком благодійний аукціон до якого долучився Фонд Дениса Парамонова. Тоді вдалось зібрати кошти для придбання МРТ-апарату, який передали до однієї з лікарень Краматорська.

Крім цього, раніше повідомлялось про те, що Фонд Дениса Парамонова допоміг доставити сучасне обладнання для 50 лікарень у 10 областях України і ця благодійна місія буде продовжуватись й надалі.

Також Фонд Дениса Парамонова доставив нові меблі для кухні Фумінорі Цучіко, який переїхав до Харкова, щоб надавати підтримку місцевим жителям у час війни. Завдяки новому обладнання волонтер зможе збільшити кількість безкоштовних обідів.

Також повідомлялося, що Фонд Дениса Парамонова передав до медичних закладів бус, УЗД-апарати, холодильні камери, спеціальні ліжка для пацієнтів, приладдя для рентген-апарату, генератори і станції Starlink для безперебійного інтернету та інше різноманітне медичне приладдя.

Відомо також, що за сприяння Благодійного фонду Дениса Парамонова у одній з лікарень Донеччини був установлений МРТ-апарат. Раніше жителям регіону доводилося їздити до інших областей, щоб зробити МРТ-дослідження.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
Дніпропетровська ОВА показала наслідки нових обстрілів: росіяни били дронами і артилерією
04 липня 2024, 19:14
Масштабна пожежа у Подільському районі Києва — стало відомо про постраждалого
04 липня 2024, 19:01
Мільйон доларів за посаду — правоохоронці викрили масштабну корупцію на митниці
04 липня 2024, 18:43
На Житомирщині легковик зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих 4-річний хлопчик
04 липня 2024, 18:30
Протест проти ТЦК у Ворохті — в Івано-Франківському військкоматі прокоментували ситуацію
04 липня 2024, 18:21
Відключення світла 5 липня: графіки будуть діяти впродовж всієї доби
04 липня 2024, 18:09
Уже 2 мільйони українців оновили свої дані у застосунку Резерв+, — Міноборони
04 липня 2024, 17:53
На Полтавщині вантажівка злетіла з дороги в річку, водій загинув
04 липня 2024, 17:20
П'яний чоловік на Київщині побив охоронця ферми та викрав вантажівку з зерном
04 липня 2024, 17:12
Росіяни скинули КАБ на село під Харковом: є жертва та постраждалий
04 липня 2024, 17:00