Стала відома остаточна причина масового отруєння у Харкові
Держпродспоживслужба встановила причину та джерело масового отруєння у Харкові, в результаті якого постраждали 90 людей
Про це йдеться у заяві Держпродспоживслужби, передає RegioNews.
За результатами перевірок та лабораторних досліджень було встановлено, що джерелом спалаху кишкової інфекції став хворий працівник закладу харчування.
Фахівці встановили, що основна причина спалаху - недотримання санітарно-гігієнічного режиму закладами харчування, які мали спільну кухню. Ймовірне джерело спалаху - хворий працівник", - йдеться в повідомленні.
Відомо, що головний держінспектор Харківської області вирішив закрити два ресторани, звідки почався спалах.
Один із ресторанів зобов'язали знищити харчові продукти, що несуть загрозу здоров’ю та життю людей.
Нагадаємо, у Харкові сталося масове отруєння, яке пов'язують з їжею з закладу громадського харчування. Згодом поліція за цим фактом порушила кримінальну справу.