UA | RU
01 серпня 2020, 16:45

В Одеському СІЗО відкрили платні камери з кондиціонером та бойлером

Також VIP-камери з’явилися в Миколаєві
Також VIP-камери з’явилися в Миколаєві
Фото: Facebook

В Одеському СІЗО відкрили дві платні камери, в яких зробили сучасний ремонт та оснастили всім необхідним для проживання.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська, передає RegioNews.

За його словами, одна камера пристосована для перебування двох осіб, інша – для трьох. Міністр пожартував, що ціни в СІЗО у курортній Одесі "стабільні незалежно від сезону".

У Одесі завжди круто, тому ціни стабільні незалежно від сезону: доба – 985 грн, тиждень – 3 502 грн, місяць – 4 093 грн. Тож тепер, відїжджаючи до Одеси, до стандартного набору плавок, сонцезахисних крему та окулярів тепер слід додавати сертифікат на платну камеру", - написав міністр.

Він нагадав, що на перебування в камерах можна придбати сертифікати, а також показав фотографії нового ремонту. На фото видно, що камери оснащені кондиціонером та бойлером.

Малюська додав, що 1 серпня VIP-камери з’явилися і в Миколаєві. Там доба коштує 452 гривень, тиждень – 1 540 гривень, місяць – 3 666 гривень.

Нагадаємо, 24 липня Мін'юст почав продаж подарункових сертифікатів на платні камери в СІЗО. Вже наступного дня меру Одеси Труханову подарували сертифікат на VIP-камеру в СІЗО.

Також Мін'юст планує вже влітку продавати незадіяні в'язниці. Будівлі тюрем будуть продавати на відкритих аукціонах через систему "Prozorro".

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...