UA | RU
12 січня 2021, 12:22

Відпочинок Тупицького в ОАЕ коштує майже чверть мільйона - КСУ

За даними пресслужби, зарплата голови КСУ повністю покриває його відпочинок 
За даними пресслужби, зарплата голови КСУ повністю покриває його відпочинок 

Відпочинок голови Конституційного суду України Олександра Тупицького обійшовся у 242 116,43 грн, а не 300 тисяч гривень, як раніше повідомлялося у ЗМІ.

Як передає RegioNews, про це стало відомо зі спростування, яке опублікувала пресслужба КСУ.

Так, зазначається, що Тупицький перебуває у щорічній відпустці протягом 6, та 11-13 січня.

6 січня 2021 року Голова Суду Олександр Тупицький спільно з дружиною та сином вилетіли на відпочинок до Об'єднаних Арабських Еміратів, де пробудуть до 13 січня 2021 року. Вартість пакету послуг, наданого туристичним оператором на трьох осіб, становить 242116,43 грн", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що у вартість туру входить авіапереліт в обидва боки, проживання у двокімнатному номері готелю, дворазове харчування, трансфер, страхування та вартість туристичного обслуговування.

Разом з тим повідомляємо, що нарахований дохід (винагорода судді) Голови Конституційного Суду України у грудні 2020 року склав 433538,60 грн, що повністю покриває суму витрат на туристичну поїздку", - зазначається у повідомленні.

Окрім того, за словами Олександра Тупицького, інформація про його відпочинок в Дубаї з українськими та російськими бізнесменами, які причетні до кримінального світу, є відвертою брехнею.

Раніше повідомлялося, що в інтернеті з'явилися фото голови КСУ Тупицького на відпочинку в ОАЕ.

Нагадаємо, Тупицький відпочиває в Об'єднаних Арабських Еміратах і орендує королівську віллу за 300 тис. грн в добу.

Раніше нардеп 8 скликання та член наглядової ради "Укрзалізниці” Сергій Лещенко повідомив, що 6 січня Олександр Тупицький із дружиною покинув Україну і вилетів на відпочинок Об'єднані Арабські Емірати.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...