UA | RU
17 вересня 2024, 15:54
Реклама

Перевірка нерухомості від Motion by Visible

Професійна перевірка нерухомості від юристів Motion by Visible: комплексний юридичний супровід, експертна оцінка ризиків та гарантія безпеки ваших інвестицій

Motion by Visible – це компанія, що перш за все спеціалізується на наданні юридичних консультацій бізнесу. Головний офіс компанії розташований в Будві, Чорногорія, проте вони працюють і дистанційно.

Команда Motion by Visible складається не тільки з юристів, а й менеджерів та маркетологів. Усі фахівці добре знаються на бізнес-процесах, з якими стикаються їх клієнти, та на його законодавчому підґрунті. Вони пропонують різноманітний перелік послуг, в який Motion by Visible зокрема відносять: створення/злиття/ліквідацію бізнесу різних розмірів, операції в податковій, банківській та інвестиційних сферах, а також аналіз поточної діяльності підприємства.

Motionbyvisible виокремлюють з цього переліку суттєво відмінний вид професійної допомоги, що об’єднаний в групу "Нерухомість та девелопмент”. На своєму сайті motionbyvisible.com вказує такий перелік послуг в складі комплексу перевірки нерухомості:

  • Компанія допоможе знайти та обрати той об’єкт нерухомості, що задовільнить ваші критерії
  • Юрист надасть вам консультацію стосовно тої теми, яка вас цікавить, і в зручний час та спосіб
  • Motionbyvisible проведуть перевірку всіх необхідних документів для підвищення рівня безпеки укладеної угоди
  • В разі необхідності Motion by Visible допоможуть отримати дозволи, що вимагаються для проведення будівельних робіт, чи ліцензії на зведення специфічних споруд
  • Фахівець може укласти угоду купівлі-продажу від імені клієнта
  • Motionbyvisible прикріпить до вас особистого юриста, що надаватиме постійний супровід на період укладення угоди та під час продажу об’єкта нерухомості під ключ

Загалом, вже із цього переліку можна визначити, як приблизно виглядатиме процес роботи із Motion by Visible. Клієнт може звернутися до них із запитом на дослідження, скажімо, земельної ділянки чи вже готового приміщення. Таке дослідження містить комплексну перевірку об’єкта, де експерт з Motion by Visible визначить його фізичні дефекти та інші проблеми, які можуть вплинути на вартість чи безпечність угоди. Крім того, оскільки основним напрямком роботи компанії є правова допомога, то процес включатиме здійснення фахівцями Motionbyvisible юридичного аудиту для перевірки автентичності прав власності, відсутності застав або обтяжень, а також відповідності об'єкта нерухомості законам про зонування та іншим регуляторним вимогам.

Також на motionbyvisible.com згадується, що фахівці компанії сприяють легалізації самочинних будівництв. Зокрема це включає ознайомлення клієнта із достатньо складною нормативно-правовою базою щодо модифікацій, допомогу із подачею документів на отримання належних ліцензій та вирішення будь-яких юридичних суперечок професіоналом Motion by Visible.

Наведемо трохи статистики:

10% покупців житла були незадоволені процесом його купівлі.

Для того, аби з вами такого не сталося, необхідно свідомо підходити до вибору того, як ви хочете організувати цей процес. Чи ви, як покупець, хочете організовувати все самостійно, віддати все в руки рієлтора, чи звернутися до професійної команди юристів як Motion by Visible, які точно знають що роблять.

Motion by Visible надає якісні юридичні послугиПереваги компанії Motion by Visible

Враховуючи всю інформацію, яка представлена на офіційному сайті motionbyvisible.com, можемо виділити кілька характерних ознак, що стануть переконливим фактором при виборі компанії з перевірки нерухомості.

  1. Експертність. Команда фахівців Motionbyvisible надає допомогу із широким спектром юридичних питань не лише стосовно нерухомості, але й бізнесу. Подібною обізнаністю в жодному разі не можна нехтувати.
  2. Універсальність. Клієнти звертаються до Motion by Visible з абсолютно різними запитами, починаючи від придбання квартири і закінчуючи будівництвом великого приміщення для виробництва.
  3. Гнучкість. Не обов’язково одразу оплачувати цілий пакет послуг чи підписувати угоду на довгий період часу. Хоч це все ще залишається опцією, та ви так само можете передавати експертам з Motion by Visible лише окремі юридичні питання, чи обирати одноразову консультацію.
  4. Масштабність. На motionbyvisible.com ви можете зустріти інформацію, що компанія активно співпрацює з підприємствами різних розмірів, та навіть допомагає їх змінювати шляхом злиття чи поглинання.

Висновки

На основі достатньо вузькопрофільного та однаково широкого переліку послуг, можна зробити висновок, що Motion by Visible безперечно користується популярністю у галузі як бізнесу, так і нерухомості. Це на ряду із довірою клієнтів підтверджують і позитивні відгуки, які можна знайти в мережі. Вище ми вже згадували, що послуги Motion by Visible розповсюджуються на різні країни Європи і Україна входить до їх числа.

16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...
05 вересня 2024
Путін демонстративно зневажає міжнародне правосуддя, але Україна отримала серйозний інструмент, щоб притягнути Росію до відповідальності
Володимир Путін вчергове показав, у що він ставить сучасну міжнародну систему – цього разу такий її важливий елемент як Міжнародний кримінальний суд. Візит російського диктатора до Монголії мав би зак...
Росіяни вдарили по Харкову: наслідків ворожих прильотів
19 вересня 2024, 09:03
Нічна атака: сили ППО збили ракету Х-59/69 та усі ворожі безпілотники
19 вересня 2024, 08:27
ЗСУ за добу ліквідували понад 1100 окупантів і знищили 14 танків
19 вересня 2024, 08:14
На Запоріжжі через ворожі удари загинула жінка, ще дві – поранені
19 вересня 2024, 07:49
На Житомирщині у колодязі знайшли тіло вбитої 29-річної жінки
19 вересня 2024, 06:01
Житель Кіровоградщини виманив у матері загиблого військового мільйон гривень
19 вересня 2024, 04:44
На Миколаївщині судитимуть керівників оборонного та комерційного підприємств за розтрату 2 млн грн
19 вересня 2024, 02:32
На Харківщині 10-річна дівчинка впала з недобудови
19 вересня 2024, 01:15
Вбивство на АЗС у Києві: в поліції розповіли подробиці, затриманому загрожує довічне
19 вересня 2024, 00:09
У Львівській політехніці найняли нову викладачку замість Фаріон
18 вересня 2024, 23:52