UA | RU
30 травня 2024, 10:47
Реклама

Гель для нарощування нігтів: який вибрати

Гель для нарощування – це засіб для стійкого манікюру. У його рецептуру входять пігменти та полімери, діоксид кремнію, скловолокно, бензоат сахарози, пропіленгліколь, а також різні добавки для стабілізації текстури.

Стійкий манікюр сьогодні дуже актуальний, оскільки сучасна жінка не має часу регулярно відвідувати салон краси для корекції декоративного покриття. Саме тому гелеве нарощування стало дуже популярною процедурою.

Запропоновані форми

  • Біогель. Цей матеріал призначений для штучного нарощування, а також для зміцнення пластин та прискорення їх зростання.
  • Акрил. Це міцне покриття часто використовується для створення нігтів екстремальної довжини та забезпечує надійний захист від механічних пошкоджень. Підходить для реконструкції натуральних пластин. Але його застосування супроводжується вираженим неприємним запахом.
  • Полігель. Поєднує в собі всі переваги гелю та акрилу. Не має різкого запаху, однорідна текстура не затікає під нігтьові валики та кутикулу. Наділений високою пластичністю, підходить для ремонту тріщин, нарощування та зміцнення вільного краю. Прозорий варіант відрізняється високою щільністю та густотою. Напівпрозорий рожевий застосовується як база для френча, а також для реставрації пошкоджених ділянок та для мінімалістичного дизайну з використанням фольги, кристалів, наклейок, гліттера. Камуфлюючий забезпечує максимальну природність та маскує штучні пластини під природний тон. Білий використовуємо для лінії посмішки під час виконання французького манікюру.

ТОП-5 популярних гелів для нарощування нігтів

Наш рейтинг має інформаційний характер. Він складений на підставі відгуків покупців та рекомендацій менеджерів мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP:

  • GGA Professional Liquid Gel. Рідкий гель для нарощування нігтів забезпечує бездоганний результат, що зберігається до 30 днів. Поміщений у флакон ємністю 15 мл, кришечка якого оснащена пензлем для нанесення.
  • HD Hollywood Acryl Gel. Рекомендуємо цей засіб тим, хто віддає перевагу якісній продукції українського виробництва. Основні переваги – має гіпоалергенну формулу, максимально зручний у роботі, підійде як новачкам, так і досвідченим майстрам нейл-арту.
  • Nails Molekula Poly Gel. Продукт повністю готовий до застосування і додаткових розведень не потрібно. Випускається в тубах об'ємом 15 та 30 мл. Пропонуються різні відтінки рожевого та бежевого, а також білий, перламутровий та прозорий.
  • PNB UV/LED Builder Gel Cover Pink. Цей камуфлюючий гель для нарощування нігтів має консистенцію середньої в'язкості. Його текстура легко і рівномірно розподіляється, самовирівнюється та економно витрачається. Візуально подовжує нігтьове ложе, коригує форму пластин.
  • Fox Bio Gel 3 в 1 Base Top Builder. Прозорий біогель, який відрізняється високою еластичністю та має гіпоалергенну формулу. Надійно захищає пластини від механічних пошкоджень та від негативного впливу зовнішніх факторів.
04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
Росіяни погрожують депортацією українцям на окупованих територіях, які не отримали паспорт РФ
04 липня 2024, 22:24
Ракетний удар по Одещині — загинула людина, семеро поранених
04 липня 2024, 21:23
Внаслідок обстрілів Харківщини загинули дві жінки
04 липня 2024, 20:50
Після скандалу з ТЦК працівники одеської "швидкої" отримають бронювання від мобілізації
04 липня 2024, 20:21
Якою буде ситуація з відключеннями світла взимку — експерт навів три сценарії
04 липня 2024, 19:52
Дніпропетровська ОВА показала наслідки нових обстрілів: росіяни били дронами і артилерією
04 липня 2024, 19:14
Масштабна пожежа у Подільському районі Києва — стало відомо про постраждалого
04 липня 2024, 19:01
Мільйон доларів за посаду — правоохоронці викрили масштабну корупцію на митниці
04 липня 2024, 18:43
На Житомирщині легковик зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих 4-річний хлопчик
04 липня 2024, 18:30
Протест проти ТЦК у Ворохті — в Івано-Франківському військкоматі прокоментували ситуацію
04 липня 2024, 18:21