UA | RU
15 вересня 2021, 17:34

Українські богатирі налаштовані взяти "золото" на Чемпіонаті світу з Truck Pull

На спортивній базі в Києві триває підготовка українських богатирів до Чемпіонат світу з Truck Pull

Про це розповів депутат Київради від "Слуги народу", голова міжфракційного об'єднання "Успішний Київ", голова постійної комісії з питань промисловості, підприємництва та міського благоустрою Владислав Трубіцин, який виступає генеральним партнером світових змагань.

"Сьогодні разом із офіційним партнером заходу – головою БО "Фонд Віктора Лещинського", Президентом Національного експертно-будівельного альянсу та групи компаній "Win Experts" Віктором Лещинським, ми завітали на столичну спортивну базу, де наразі активно триває підготовка українських богатирів. І наші кремезні хлопці налаштовані лише на "золото"!" - сказав він.

Депутат додав, що під час тренувань українські богатирі Роман Греков та Олег Силка перетягують багатотонні вантажівки на спеціальних тросах, а потім – на канатах.

"Ви тільки уявіть собі: майже 10-тонний самоскид їм "по плечу". Зізнаюся, що побачивши це – я був просто в захваті і мене переповняла гордість за всіх українців!" - наголосив він.

Наостанок Владислав Трубіцин запросив всіх киян на Чемпіонат світу з Truck Pull, який відбудеться 19 серпня.

"Отже, чекаємо всіх на столичній Оболонській набережній, 20 вже цієї неділі о 14:00, де під час грандіозної спортивної події будемо разом вболівати за наших богатирів", - сказав депутат.

Змагання відбудуться під егідою Всесвітньої Ліги чемпіонів (SCL), Федерації найсильніших атлетів України (UFSA) і перетягування канату (UFSA), а також при підтримці Міністерства молоді та спорту України, Федерації найсильніших атлетів України, Оболонської РДА.

Нагадаємо, що 24 серпня на столичній Оболоні відбувся "Матч побратимів 2021", у якому взяли участь атлети з міст-побратимів. Владислав Трубіцин, який виступив офіційним партнером цього видовищного заходу, заявив, що змагання богатирів сучасності – це завжди видовищно та емоційно.

20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...