UA | RU
04 квітня 2021, 17:52

На Житомирщині поліцейський скоїв смертельну ДТП і втік з місця пригоди

Під колесами легковика загинув 47-річний чоловік
Під колесами легковика загинув 47-річний чоловік
Фото: Нацполіція України

Увечері 3 квітня с. Малинівці Малинської громади поліцейський насмерть збив 47-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця аварії.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області, пише RegioNews.

Повідомлення про знайдене тіло чоловіка на дорозі на сільській вулиці надійшло до поліції близько 22:30 вечора. О 23.05 на території області було введено поліцейську операцію "Перехоплення", оскільки зафіксовані на місці події обставини свідчили про загибель чоловіка у результаті ДТП.

Завдяки зібраним на місці події речовим доказам вдалося встановити марку та колір машини. Упродовж ночі перевіряли автомобілі марки "Шкода" зеленого кольору та їх власників щодо причетності до зазначеної ДТП. У результаті на одній з вулиць м. Малина знайшли авто з характерними механічними пошкодженнями. Під час перевірки його власника встановлено, що машина належить 33-річному поліціянту місцевого відділення, який з 1 квітня був відряджений до Управління карного розшуку ГУНП.

Про вказані обставини було негайно повідомлено Територіальне управління ДБР. Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Водночас за наказом начальника ГУНП в області інспекцією з особового складу УКЗ ГУНП Житомирщини розпочато службове розслідування.

Санкція статті за вказане правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, вночі 3 квітня в Суворовському районі Одеси сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля швидкої допомоги.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...