UA | RU
20 жовтня 2024, 13:05

Син лікаря вінницької МСЕК, у якого виявили 13 квартир і автопарк Tesla, працює радником президента

фото: hsa.org.ua

Син лікаря вінницької медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) Віктора Власюка, у якого журналісти знайшли 13 квартир і три автомобіля Tesla, Владислав Власюк працює радником Президента України Володимира Зеленського по санкційній політиці

Про це повідомив редактор сайту "Наші гроші" Юрій Ніколов, передає RegioNews.

Він зауважив, що видання "Обоз" оприлюднило розслідування про лікаря вінницької МСЕК Віктора Власюка, який очолював цю структуру до 2014 року, а потім спустився на щабель нижче. Водночас він зміг заробити на три автомобілі Tesla і 13 квартир. Найдорожча з них – шестикімнатні апартаменти на вулиці Інститутській у Києві площею 260 квадратних метрів.

"І щось мені підказує, що з квартири на Інститутській Віктору Власюку дуже близько до Банкової, де радником президента Зеленського по санкційній політиці трудиться Владислав Вікторович Власюк. Да-да. Я не бачив свідоцтв про народження, мені не зливали персональну інформацію про батька і сина", – пояснив журналіст.

Юрій Ніколов додав, що з відкритих джерел відомо, що лікар Віктор Власюк з чинною головою вінницької МСЕК Юлією Даниленко мають спільну фірму – ТОВ "Сонячні фермери”. Можливо, йдеться про сонячну електростанцію, а чоловік Даниленко "дуже зручно” працює у "Вінницяобленерго”.

До слова, ТОВ "Сонячні фермери" зареєстровані у Києві по вулиці Пушкінська 28/9, кв 24. Саме за цією адресою у цьому ж офісі прописані чотири громадські організації радника президента – "Спільнота випусників юридичного факультету", "Асоціація з розвитку штучного інтелекту", "Юристи за екологію", "Адвокатська ініціатива "Стопбулінг".

"На фоні чуток, що хмельницька МСЕчка Крупа є дальньою родичкою голови Верховної Ради Сетфанчука (його батько очолював міську лікарню у Хмельницькому), це мене підштовхнуло до такої думки, що нові еліти у нас якісно відрізняють від попередніх. Це вже не діти олігархів. А діти МСЕК. Спостерігаємо у чистому вигляді перемогу контреліти над елітою)))) Хоча яка вона там контра", – написав журналіст.

Він уточнив, що радник президента Владислав Власюк – справді син лікаря вінницької МСЕК Віктора Власюка. Батько заробив свої квартири не завдяки сину, а навпаки. Журналіст переконаний, що "малі Власюки вийшли в люди” на батькових статках, зароблених на видачі інвалідних довідок. І один з братів став радником Зеленського, а другий зараз є заступником голови Хмельницької ОДА.

"Ще раз. Я в жодному разі не підозрюю, що мандат Зеленського якось допоміг їм сформувати батьків капітал. Я чесно назвав їх "дітьми МСЄК". Бо саме звідти вони отримали стартовий посил в життя", – резюмував редактор сайту "Наші гроші".

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов оприлюднив інформацію про те, що 49 прокурорів Хмельниччини на чолі з обласним прокурором Олексієм Олійником оформили інвалідність, "дахуючи" корупційну схему скандальної голови МСЕК Тетяни Крупи. Зокрема, журналіст описав застосовану злочинну схему та навів перелік імен усіх прокурорів.

Офіс генпрокурора повідомив, що проведе службове розслідування щодо отримання інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури.

Самого керівника Хмельницької обласної прокуратури Олексія Олійника звільнили із займаної посади на тлі скандалу з інвалідністю у підлеглих. Він написав заяву про звільнення за власним бажанням.

17 жовтня 2024
План перемоги Зеленського: як експерти оцінюють ініціативу президента
Напередодні президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді план перемоги над росією. Цей документ містить п’ять основних пунктів щодо того, як змусити рф припинити війну і за словами очіль...
10 жовтня 2024
Після війни в Україні залишаться не більше 25 млн людей – соціолог Володимир Паніотто
Скільки сьогодні громадян в Україні, чому підвищення народжуваності дасть економічний ефект лише за 20 років і чому без мігрантів з інших країни буде неможливо відновити Україну — про все це RegioNews...
04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
На Сумщині легковик врізався у габіон: водій загинув
20 жовтня 2024, 19:25
У центрі Києва сталася пожежа: загинула людина
20 жовтня 2024, 18:35
На Личаківському цвинтарі у Львові вандали пошкодили могили загиблих воїнів
20 жовтня 2024, 17:46
На Сумщині прикордонники знищили Shahed зі стрілецької зброї
20 жовтня 2024, 17:10
Понад 11 млн грн пенсій за рік: виявили ще 39 українських прокурорів, які отримують виплати за інвалідність
20 жовтня 2024, 16:43
Жертви та десятки зруйнованих будинків: поліція показала наслідки обстрілів Донеччини
20 жовтня 2024, 16:00
Сили оборони уразили військовий аеродром і завод у двох областях Росії
20 жовтня 2024, 15:40
Окупанти атакували прикордонну громаду на Сумщині: загинула людина
20 жовтня 2024, 15:17
Росіяни обстріляли житлові квартали Херсона: пошкоджені будинки
20 жовтня 2024, 14:40
За тиждень Росія випустила по Україні 800 авіабомб і понад 500 "шахедів", – Зеленський
20 жовтня 2024, 14:15