UA | RU
26 грудня 2023, 12:39
Реклама

Огляд шин Goodyear

Навіть курсанту автошколи відомо, що керованість автомобіля, безпека та комфорт їзди багато в чому залежить від якості шин

Кожен справжній поціновувач швидкої та комфортної їзди знає, що одними з найкращих за всіма параметрами є Goodyear шини https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/goodyear, що випускаються однойменною компанією зі США.

Сьогодні Goodyear включає й дочірні компанії: польський бренд Debica, британський Dunlop, словенський Sava та німецький Fulda. Усі вони використовують у виробництві гуми технології концерну Гудієр. Оригінальна продукція Goodyear, як і брендів, що входять до її складу, представлена в широкому асортименті в інтернет-магазині "Шини та Диски". Головний офіс компанії знаходиться у Харкові, а її представництва – у Києві, Дніпрі та Львові.

Про шини Goodyear

Покришки, що випускаються цією торговою маркою у різних розмірах, поділяються на три основні групи: зимові, літні та всесезонні. Однак про який би продукт не йшлося, можна бути впевненим, що він виготовлений із нових матеріалів із застосуванням у виробництві інноваційних технологій. Даючи загальну характеристику покришкам Goodyear, можна з упевненістю заявити, що склад матеріалів, що використовуються в їх виготовленні, сприяє:

  • чудовому контакту з дорогою;
  • стійкості до перепадів температури;
  • мінімізації гальмівного шляху при різкому гальмуванні.

Всі ці якості гуми спрямовані на максимальне зниження аварійних ситуацій на дорогах. До складу покришок додають частинки кремнію, які взимку допомагають зберігати хорошу керованість автомобілем на обмерзлій трасі, а влітку - збільшувати зчеплення з дорогою при агресивній їзді, продовжувати термін експлуатації камер.

Гудієр пропонує широку лінійку шин Performance, що підходять для швидкої їзди. Такі покришки часто встановлюють на спортивні авто, люксові седани та позашляховики.

У виробництві деяких шин Goodyear використовується технологія RunOnFlat. Вона передбачає наявність укріплених боковин із термостійкої, надміцної гумової суміші, що не дозволяє покришці просідати під вагою авто у разі виникнення в колесі проколу.

Інші відомі технології компанії включають SmartTred, ActiveBraking, ActiveCornerGrip, ActiveGrip, FuelSaving та інші.

Плюси та мінуси покришок Goodyear

Гума Гудієр відрізняється оптимальною висотою профілю, а також відмінними експлуатаційними характеристиками, які сприяють:

  • гарної керованості автомобіля;
  • комфортній, м'якій їзді;
  • чудової зчіплюваності з дорожнім покриттям у будь-яких погодних умовах;
  • чіпкого гальмування;
  • відсутність ризику аквапланування;
  • чудової шумоізоляції;
  • рівномірності розподілу навантаження та тиску в процесі експлуатації в різних умовах, що забезпечує протектору мінімальний знос та стирання;
  • економії палива.

Головним недоліком камер Goodyear багато користувачів називають їхню високу вартість. Втім, компанія виготовляє шини з різним рівнем цін.

Протектор автошини Goodyear

Гудієр виробляє гуму із симетричним, асиметричним та спрямованим малюнком протектора. Спеціальна плечова зона та багаторадіусність профілю сприяють підвищенню рівня зчеплення коліс з дорогою, збільшенню плями зчеплення. А максимально допустима ширина поперечних канавок протектора дозволяє дуже швидко видаляти з контактної плями воду, талий сніг та бруд.

Збереженню гарної маневреності автомобіля сприяє безліч вузьких, щільно розташованих ламелей.

Чому варто вибрати гуму Goodyear

Популярність автошин Goodyear заснована на багатьох перевагах:

  • відмінні показники якості покришок;
  • широкий розмірний та модельний ряд;
  • ретельно продуманий та грамотно опрацьований малюнок протектора;
  • широкий асортимент для будь-якого сезону.

Замовити будь-яку модель автошин Гудієр з каталогу інтернет-магазину "Шини та Диски" з доставкою до будь-якого населеного пункту нашої країни можна онлайн на сайті компанії.

27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...
20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
В Укренерго повідомили, чи вимикатимуть світло в останній день вересня
30 вересня 2024, 05:00
У ставку на Київщині виявили тіло жінки
30 вересня 2024, 03:00
За тиждень російська армія втратила понад 9000 солдат і більше 2000 одиниць військової техніки
30 вересня 2024, 01:30
Підготовка наступу на Запоріжжя чи терор...
29 вересня 2024, 19:30
Росіяни атакували дронами залізничний вокзал на Сумщині: поранені працівники
29 вересня 2024, 18:22
Сили оборони уразили російський військовий арсенал "Котлубань" з іранськими ракетами
29 вересня 2024, 17:35
За тиждень у Харкові народилося понад 50 малюків
29 вересня 2024, 16:55
Найближчим часом Буданов може залишити посаду очільника ГУР, – ЗМІ
29 вересня 2024, 16:18
Залізничники відновили рух поїздів на головній станції Запоріжжя
29 вересня 2024, 15:44
Росіяни атакували Донеччину авіабомбами і ракетами: є жертви та поранені
29 вересня 2024, 15:11