UA | RU
26 квітня 2021, 13:21

З'явилися фото осіб, які стежили за співробітниками "Времени Добкина" біля будинку, де спалили авто

Троє молодих людей з'ясовували номер квартири, у якій проживали співробітники видання
Троє молодих людей з'ясовували номер квартири, у якій проживали співробітники видання

Камери відеоспостереження зафіксували, як група із трьох молодих людей вела стеження за співробітниками харківського друкованого видання "Время Добкина".

Про це у себе в Facebook повідомив політтехнолог Володимир Єгоров і опублікував відповідні фото, передає RegioNews.

За його інформацією, троє молодих людей з'ясовували номер квартири, в якій проживали співробітники видання. Він нагадав, що на вінках, які були залишені біля під'їзду і згорілої машини, були вказані ім'я, прізвище та номер квартири.

Двоє молодих людей (на фото) стояли біля під'їзду і не могли увійти. Зайшли вони в під'їзд разом з моїми колегами. Хлопці проживають на другому поверсі, куди і вирушили відразу по сходах. Непрохані гості (з фото) типу залишилися чекати ліфт, але, коли той приїхав, залишилися на місці. Потім піднялися на другий поверх, вивчити куди ж зайшли мої люди. Потім вивчили і третій поверх. Їх третій "колега" в цей час стояв на вулиці і зайшов в під'їзд з одним з мешканців. В результаті ніхто з цієї трійці нікуди не поїхав і ні в яку квартиру не зайшов, покрутилися, повидивлялися - і пішли", - написав Володимир Єгоров.

Він уточнив, що так як цей будинок - новобудова, то мало хто з сусідів знає один одного в обличчя.

У мене немає сумнівів, що поліція зробить все, щоб їх ідентифікувати. Я не звинувачую їх у підпалі, у мене немає на це підстав, але вони вели спостереження за моїми людьми з метою з'ясування місця їх проживання", - вважає політтехнолог.

Нагадаємо, на початку квітня у Харкові почали випускати друковане видання "Время Добкина". При роздачі першого випуску видання невідомі в центрі міста напали на волонтерів, які роздавали "Время Добкина" і облили їх зеленкою.

У ніч на 20 квітня з інтервалом в 7 хвилин було спалено два автомобілі співробітників видання "Время Добкина", а також провокатори принесли до під'їзду житлового будинку похоронні вінки, а стіну спотворили написом з погрозами.

У виданні "Время Добкина" впевнені, що підпали машин пов'язані з систематичними провокаціями на адресу видання з боку політичних опонентів. А дані злочинні дії розцінюють як загрозу, залякування і перешкоджання виконанню своїх професійних обов'язків.

21 квітня під стінами Харківської міськради співробітники видання провели акцію протесту, а похоронні вінки повернули тимчасовому керівництву Харкова.

31 травня 2024
Чи варто бігти до обмінників: що відбувається з курсом долара і чи впаде він назад
Останні два тижні виявилися досить турбулентними для української гривні. Якщо в середині травня долар можна було придбати менш ніж за 40 грн, то зараз він коштує мінімум 41 грн і є ще тенденція до под...
24 травня 2024
Шалені черги в ТЦК, блокпости у містах і Резерв+: як минув перший тиждень з новим законом про мобілізацію
З 18 травня 2024 року почав діяти закон про посилення мобілізації, і тепер усі без виключення військовозобов’язані мають оновити свої військово-облікові дані, якщо досі цього не зробили. Фактично "поз...
17 травня 2024
Квартирне питання: де українці купують найбільше житла і чому у Києві більше не придбати дешевих осель
Повномасштабна війна позначилась на усіх сферах життя в Україні. Не став виключенням і ринок нерухомості, адже ситуація на ньому сьогодні вкрай відрізняється від тієї, що була до 24 лютого 2022 року. ...
09 травня 2024
Тариф на світло: на скільки та коли може зрости
Ще після закінчення опалювального сезону в медійному просторі все частіше почали точитися розмови про підвищення тарифів на електроенергію для населення. Наразі до цих обговорень підключилися також оф...
На Тернопільщині перекинувся бензовоз із 30 тоннами дизпалива
03 червня 2024, 03:20
На Харківщині прикордонники знищили особовий склад російської армії
03 червня 2024, 02:10
Графіки відключень електрики 3 червня діятимуть цілодобово, — Укренерго
03 червня 2024, 01:15
У ВМС спростували російські фейки про "знищення" кораблів та катерів ЗСУ
02 червня 2024, 19:05
Росія поширює ІПСО про конфлікти цивільних із поліцією та ТЦК, — Сухопутні війська
02 червня 2024, 18:03
На Дніпропетровщині ППО знищила російський розвідувальний дрон
02 червня 2024, 17:10
У метро Києва змінюють графік руху поїздів: деталі
02 червня 2024, 16:25
На Сумщині росіяни вдарили ракетами по об'єктам інфраструктури, — ОВА
02 червня 2024, 15:45
На Миколаївщині потонув чоловік, який хотів переплисти озеро
02 червня 2024, 15:10
У Станіславі окупанти обстріляли ліцей, соціальну пральню та житлові будинки, — ОВА
02 червня 2024, 14:31