UA | RU
23 квітня 2021, 13:05

Поранення підлітка у Черкасах: тренера посадили під домашній арешт

У цій справі наразі продовжується досудове розслідування
У цій справі наразі продовжується досудове розслідування
Фото: Суспільне

Тренера тиру у Черкасах, на заняттях якого учень отримав важке поранення в голову, відправили під цілодобовий домашній арешт на два місяці.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на заступника керівника Черкаської окружної прокуратури Володимира Тараненка, передає RegioNews.

За його словами, розслідування кримінальних справ, які відкрили правоохоронці, перебуває у стадії стадії, коли збираються докази.

Після того, як буде зібрано достатньо доказів, відкрито матеріали сторонам, кримінальне провадження буде скероване до суду. Якщо не буде завершено досудове розслідування, звичайно, буде вирішуватися питання про доцільність продовження вказаної міри запобіжного заходу”, - розповів Тараненко.

Як розповіла журналістам директор дитячої обласної лікарні Наталія Волчкова, нині стан підлітка стабільно важкий, він знаходиться в комі.

Дитина на теперішній час знаходиться у вкрай важкому стані на апараті штучної вентиляції легень. Усі життєдіяльні процеси у нього підтримуються завдяки медикаментозному лікуванню", - повідомила вона.

Нагадаємо, під час занять зі стрільби у тирі Черкаської міської гімназії № 9 поранили в голову 14-річного школяра. Наразі дитина перебуває у Черкаській обласній дитячій лікарні. Він у тяжкому стані, за його життя борються медики.

Також повідомлялось, що стан вкрай важкий, куля пройшла через мозок. За фактом поранення хлопчика в тирі проводять службове розслідування.

26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...
17 червня 2024
Відпочинок влітку: скільки коштує поїхати на море та помилуватися горами на заході України
Незважаючи на війну, туристичний сезон в Україні у розпалі, адже більшість комплексів відпочинку, скажімо, на заході України, заброньовані ледь не до кінця літа. Звісно, через мобілізаційні заходи в к...