UA | RU
05 квітня 2021, 10:05

У страха великі очі. Терехов доручив знести білборди з рекламою Добкіна

Більше двох десятків рекламних носіїв у різних районах Харкова підлягають знесенню
Більше двох десятків рекламних носіїв у різних районах Харкова підлягають знесенню

Харківська міська влада вирішила демонтувати білборди, на яких розміщена реклама міського голови Харкова (2006-2010) Михайла Добкіна.

Про це йдеться в офіційних листах Харківської міськради до власників рекламних конструкцій. Документи є у розпорядженні редакції RegioNews.

З них випливає, що більше двох десятків рекламних носіїв у різних районах Харкова підлягають знесенню. Про це фірми-власники конструкцій "Давид" і "Давид Плюс" сповістив листами Департамент контролю виконавчого комітету Харківської міськради. Формальним приводом для свого рішення міськрада називає необхідність ремонту інженерних мереж і фасадів будинків, розташованих у безпосередній близькості до рекламоносіїв.

Інформуємо, що проведення робіт по ремонту/заміни інженерних мереж заважають спеціальні конструкції зовнішньої реклами, які належать належать ТОВ "Рекламне агенство "Давід", – йдеться в одному з листів.

Власникам рекламних носіїв рекомендовано звернутися в міські служби для вирішення питання про перенесення конструкцій в інші райони Харкова.

Примітно, що всі білборди, які підлягають демонтажу містять рекламу Михайла Добкіна.

Відзначимо, що рішення міськради щодо демонтажу конструкцій можуть бути оскаржені в суді.

Михайло Добкін був Харківським міським головою у 2006-2010 роках та заявив про намір балотуватися в мери Харкова на позачергових виборах, призначених на 31 жовтня. Експерти вважають високими шанси Михайла Добкіна перемогти на виборах тимчасово виконуючого обов'язки мера Харкова Ігоря Терехова.

Проведений 28 березня "Українською соціологічною платформою" опитування харків'ян свідчить про те, що Михайло Добкін є лідером симпатій виборців – у першому і другому турах він перемагає Терехова.

Як раніше писав RegioNews з посиланням на джерело в міськраді, тимчасовий мер Харкова Ігор Терехов почав війну з рекламниками, які розміщують у місті білборди з рекламою його головного конкурента на майбутніх виборах мера Михайла Добкіна. Зокрема, директор Департаменту контролю міськради Олексій Артикуленко отримав команду в терміновому порядку розпочати демонтаж реклами Добкіна під виглядом боротьби з незаконною рекламою.

Також нагадаємо, що раніше ми писали, що харківська праворадикальна організація "Фрайкор", вже двічі пошкоджували білборди, на яких розміщена реклама Михайла Добкіна, є союзником в. о. мера Харкова Ігоря Терехова.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
В полі на Вінниччині знайшли уламки ударного дрона, збитого силами ППО
05 липня 2024, 00:16
У Повітряних силах пояснили, чому Росія стала рідше обстрілювати Київ
04 липня 2024, 23:44
Росіяни погрожують депортацією українцям на окупованих територіях, які не отримали паспорт РФ
04 липня 2024, 22:24
Ракетний удар по Одещині — загинула людина, семеро поранених
04 липня 2024, 21:23
Внаслідок обстрілів Харківщини загинули дві жінки
04 липня 2024, 20:50
Після скандалу з ТЦК працівники одеської "швидкої" отримають бронювання від мобілізації
04 липня 2024, 20:21
Якою буде ситуація з відключеннями світла взимку — експерт навів три сценарії
04 липня 2024, 19:52
Дніпропетровська ОВА показала наслідки нових обстрілів: росіяни били дронами і артилерією
04 липня 2024, 19:14
Масштабна пожежа у Подільському районі Києва — стало відомо про постраждалого
04 липня 2024, 19:01
Мільйон доларів за посаду — правоохоронці викрили масштабну корупцію на митниці
04 липня 2024, 18:43