UA | RU
05 березня 2021, 13:55

Карантин в Україні: Хмельницька область опинилася у "помаранчевій" зоні

На території регіону почнуть діяти більш суворі обмеження
На території регіону почнуть діяти більш суворі обмеження
Фото: із відкритих джерел

Станом на 5 березня рівень госпіталізації пацієнтів із COVID-19 перевищено у семи регіонах, Хмельницька область перейшла до “помаранчевої” зони карантину.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я, передає RegioNews.

Так, Івано-Франківська, Житомирська та Чернівецька області, як і раніше, залишаються у "червоній" зоні. Там найвищий коефіцієнт виявлення нових випадків захворювання та рівень госпіталізацій пацієнтів.

В "помаранчевій" зоні, за даними МОЗу, перебувають Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська і Хмельницька області.

Причому Хмельницька область стала "помаранчевою” сьогодні, 5 березня. Решта регіонів перебувають в "жовтій" зоні карантину.

Показник госпіталізацій перевищено у семи регіонах: в Івано-Франківській області (140,8 на 100 тисяч населення при нормі 60), Вінницькій (104), Чернівецькій (97,9), Закарпатській (92,7 ), Житомирській (81,8), Миколаївській (66,1) і Хмельницькій (62,7) областях.

Епідеміологічний поріг перевищено теж у семи областях: Донецькій (121,8%), Житомирської (120,1%), Закарпатській (124,6%), Запорізькій (104,9%), Івано-Франківській (215,2%), Сумській ( 104,4%) та Тернопільській (127,0%) областях.

Нагадаємо, у Київській області почав діяти "помаранчевий" рівень COVID-небезпеки.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...