UA | RU
04 лютого 2021, 19:17

Олександр Скляров дестабілізує ситуацію в Київській облраді - Семенова

Він ігнорує ініціативи опозиційних фракцій у Київській облраді і не зміг налагодити комунікацію з депутатами
Він ігнорує ініціативи опозиційних фракцій у Київській облраді і не зміг налагодити комунікацію з депутатами
Фото: regionews

Голова Київської обласної ради Олександр Скляров замість того, щоб об’єднати депутатів і налаштувати їх на конструктивну роботу, дестабілізує ситуацію в облраді.

Про це в інтерв’ю RegioNews розповіла депутат Київської обласної ради 8-го скликання від "Європейської солідарності" Тетяна Семенова.

За її словами, замість того, щоб сприяти взаємодії між депутатськими фракціями і групами, Олександр Скляров ігнорує ініціативи опозиційних фракцій, зокрема, з приводу скликання позачергової сесії облради, щоб ініціювати звернення до Верховної Ради з вимогою внести зміни до обласного бюджету-2021 та збільшити видатки на субсидії.

На мою суб’єктивну думку, Олександр Іванович Скляров сьогодні займає не своє місце. Адже три місяці перебування його на цій посаді показали, що він не вміє виконувати роботу голови обласної ради. Наприклад, у нього взагалі немає комунікації з депутатами – це я вам кажу від імені "ЄС", найбільшої фракції в Київській облраді, що налічує 25 депутатів”, - говорить Семенова.

Вона нагадала, що бюджет на 2021 рік був внесений в порядок денний з голосу, як і комплексні цільові довгострокові обласні програми.

Такого в сесійній залі не було років з двадцять... Більше того, на мою думку, бюджет належним чином не опрацьований, зовсім не відображає фінансування пріоритетних галузей та ще й прийнятий із заниженим темпом росту, що має свої негативні наслідки”, - заявила депутат.

Вона стверджує, що бюджет Київської області був проголосований ще до Нового року, однак в день голосування його чотири рази змінювали, що є нонсенсом.

Також за словами Семенової, депутатам опозиційних фракцій "Європейська солідарність" та "За майбутнє" не повідомляють про час засідання профільних комісій і їхній порядок денний, і не надають жодної інформації.

Вона додала, що під час голосування за голів комісій не була врахована жодна заява 39 депутатів від опозиційних фракцій, хоча вони були вчасно подані, належним чином зареєстровані і мали розглядатися на сесії.

Нагадаємо, голова Київської облради відмовляється скликати сесію щодо тарифів. Керівництва обласної ради звинуватили в спробах уникнути розгляду питання підвищення цін на тарифи.

Читайте також: Тетяна Семенова: "Депутати Київської облради від "Слуги народу" отримують від Дубінського певні орієнтири".

Місцеві коаліціади. Хто контролюватиме новообрану Київську облраду.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...
Росія на окупованих територіях агітує 17-річних підлітків вступати до армії
03 липня 2024, 11:05
Внаслідок ранкової атаки ворога у Дніпрі пошкоджений торговий центр
03 липня 2024, 10:44
Жителька Сумщини передавала ворогу дані про підприємства ОПК, її завербували через родичів у РФ
03 липня 2024, 10:14
На Сумщині за добу зафіксовано майже сотню обстрілів: поліція показала фото наслідків
03 липня 2024, 10:03
Після серії вибухів над містом Дніпро здіймається дим
03 липня 2024, 09:32
Росіяни продовжують тероризувати Харківщину — дані про наслідки нічних обстрілів та фото руйнувань
03 липня 2024, 09:18
Повторні вибухи у Дніпрі — триває атака ворога
03 липня 2024, 09:13
На Хмельниччині через негоду знеструмлено понад 160 населених пунктів
03 липня 2024, 09:02
У Дніпрі пролунали вибухи — ворог атакує "Шахедами"
03 липня 2024, 08:49
Росіяни обстріляли Херсон, отримала поранення місцева жителька
03 липня 2024, 08:19