UA | RU
01 лютого 2021, 19:30

Боягузтво і підлість: Дубінський прокоментував виключення із фракції

Нардеп вважає, що голосування проводилося із порушенням процедур і демократичних норм
Нардеп вважає, що голосування проводилося із порушенням процедур і демократичних норм
Фото: із відкритих джерел

Народний депутат Олександр Дубінський, якого 1 лютого через санкції США виключили із фракції “Слуга народу”, заявив, що результати голосування “нічого спільного з інтересами українського народу не мають”.

Про це він заявив у своєму Telegram-каналі, передає RegioNews.

Боягузтво і підлість. В одному флаконі... На жаль, події останніх трьох тижнів яскраво і чітко продемонстрували справжнє обличчя акторів на політичній сцені України. І в президентському офісі, і у нас в парламенті. Перейдені всі можливі червоні лінії”, - написав нардеп.

Він заявив, що у фракції "намагаються використовувати шахрайські методи для отримання потрібних комусь результатів”, і додав, що результати не мають нічого спільного з інтересами українського народу.

Те, що ви творите, ви за це і будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни... Ви можете оголосити результати таємного від Дубінського і виборців голосування, можете порушувати всі мислимі і немислимі процедури і демократичні норми. Я не бажаю, щоб країна жила в штучно нав'язаному кимось порядку денному і не вирішувала ті найважливіші проблеми, які, перш за все, хвилюють наших виборців”, - стверджує депутат.

Дубінський закликав депутатів, які його підтримали, не виходити з фракції "на знак протесту, залишитися в ній і до останнього намагатися захистити Президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення”.

Тому що разом з Президентом в цю прірву йде і наша країна. Я знайду спільні форми співпраці для тих, хто по-справжньому вважає себе слугами українського народу, а не піддається шантажу аферистів і шахраїв і служить неукраїнським інтересам”, - заявив Дубінський.

Нагадаємо, 11 січня США ввели санкції проти Дубінського та ще шести громадян України за втручання у вибори. Їх ввели проти осіб, причетних до публікації "плівок Байдена".

Через тиждень Дубінський заявив, що не буде виходити з фракції "Слуга народу" через санкції .

Після цього Дубінський висловив упевненість, що його виключення з фракції призведе до розвалу політсили і наполягає на особистій зустрічі з президентом.

Як стало відомо напередодні, депутати фракції "Слуги народу" почали збирати підписи за виключення Олександра Дубинського.

1 лютого нардепа Олександра Дубінського на засіданні виключили із фракції "Слуга народу”.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...