UA | RU
18 вересня 2020, 15:00

Степанов хоче залишитися міністром у випадку обрання до Одеської облради

Він обіцяє не брати активної участі у передвиборчій кампанії
Він обіцяє не брати активної участі у передвиборчій кампанії
Фото: Facebook

Максим Степанов планує залишитися на посаді міністра охорони здоров'я у випадку обрання депутатом Одеської обласної ради.

Про це він заявив під час спілкування із журналістами, передає RegioNews.

За його словами, він не збирається поєднувати обов’язки міністра та передвиборчу кампанію. Також Степанов запевнив, що все буде відбуватися згідно чинного законодавства і не буде жодних порушень.

Я розумію, що деякі зараз псевдореформатори і інші люди думають, що я піду у відставку з посади міністра. Не всі мрії збуваються", - сказав Степанов.

Відповідаючи на запитання, чи збирається він у відпустку, міністр сказав: "Не збираюся, у мене немає в цьому потреби ніякої".

Я не збираюся приймати участь активну у передвиборчій кампанії, їздити агітувати... Я працюю міністром охорони здоров'я. І в мене зараз от зранку до вечора, кожного дня, без вихідних: я займаюся реформуванням системи охорони здоров'я, я займаюся іншими питаннями, в тому числі, ковідом", - підкреслив міністр.

Він зазначив, що дуже важливо, аби на різних рівнях влади були люди, які здатні проводити реформи, зокрема й в медицині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов підтвердив, що буде балотуватися в Одеську обласну раду від партії "Слуга народу".

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністри можуть балотуватися, але їм заборонено брати участь у агітації.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...