UA | RU
18 серпня 2020, 12:41

Міськрада Харкова витратить на новорічне прикрашання міста більше 4 мільйонів

Композиції мають бути змонтовані до 15 грудня
Композиції мають бути змонтовані до 15 грудня
Фото: flickr

У Харкові комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" планує витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центру міста.

Про це повідомляє портал публічних закупівель "Прозорро", передає RegioNews.

На порталі закупівель розміщено тендер на прикрашання майдану Свободи, майдану Конституції, а також перехрестя вулиць Вернадського та Гімназійної набережної.

Зокрема, на майдані Свободи планують встановити конструкції "Новорічна ялинка", розбірний навіс і композицію із новорічними персонажами, а на майдані Конституції - "Світлову ялинку". На перехресті вулиці Вернадського та набережної відкриють "Льодову Ялинку".

В аукціоні на загальну суму 4,325 млн грн. перемогло ТОВ "Насус Трейд". Згідно із документацією, композиції мають бути змонтовані до 15 грудня, а з 31 січня 2021 року розпочнеться їхній демонтаж.

Нагадаємо, Рух "Чесно" подав до суду на Харківську міськраду. Активісти просять суд зобов'язати відповідача надати копії документів, за повторне сканування яких мерія Харкова вимагала гроші.

НАБУ перевірить 5 колишніх нардепів через компенсацію за житло, ще один екснардеп вже засуджений за отримання незаконної компенсації.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...