UA | RU
06 липня 2020, 16:57

Вакарчук відкрив у Вінниці офіс місцевого осередку партії "Голос"

Головою Вінницької організації партії стала Олександра Устінова
Головою Вінницької організації партії стала Олександра Устінова
Фото: Facebook

6 липня у Вінниці відбулося відкриття регіонального осередку партії "Голос", його презентував Святослав Вакарчук.

Про це повідомляє пресслужба партії "Голос", передає RegioNews.

Головою Вінницького осередку стала народна депутатка родом з Вінниччини Олександра Устінова.

У партії заявили, що готують команду до місцевих виборів, зокрема, планують висувати кандидатів у міську раду Вінниці та висуватись у громадах.

Вінницький партактив приїхав особисто підтримати Святослав Вакарчук.

Олександра Устінова — це та людина, знайомством з якою я пишаюсь. Я дуже радий, що вона очолює це осередок", - сказав Вакарчук.

У свою чергу Устінова під час презентації осередку заявила, що Вінниця їй не байдужа і зараз "Голос” ретельно відбирає команду до місцевих виборів.

Я сама вінничанка, тому для мене було принципово, щоб тут у Вінниці наша команда йшла на вибори до місцевих рад. Зараз для нас не головне "забити" весь обласний список. Значно важливіше знайти якісних людей. Ми в першу чергу робимо ставку на тих, хто є професіоналами у своїй сфері, тих, які вже щось зробили для міста і для продовження позитивних змін. Їм треба заходити в місцеві ради", - сказала Олександра Устінова.

Серед пріоритетних напрямків діяльності партії у Вінниці її голова Кіра Рудик назвала розвиток IT-сфери, підтримку малого та середнього бізнесу та розвиток освітньої галузі.

Крім праймеріз під час місцевих виборів, керівництво партії "Голос" обіцяє проводити внутрішню перевірку кандидатів.

Олександра Устінова запевнила, що "Голос" не має амбіцій боротися за крісло вінницького міського голови, а планують обмежитися місцевими радами всіх рівнів.

Нагадаємо, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук 11 червня, оголосив про те, що покидає стіни Верховної ради.

18 червня Верховна Рада не дозволила народному депутату від фракції "Голос" Святославові Вакарчуку припинити депутатські повноваження.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...