UA | RU
24 квітня 2020, 19:39

Чоловік Ірини Венедіктової носить елітний годинник з діамантами

Чоловік генеральної прокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник носить незадекларований годинник Hublot із діамантами, вартість якого оцінюють в 1,5 млн.грн
Чоловік генеральної прокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник носить незадекларований годинник Hublot із діамантами, вартість якого оцінюють в 1,5 млн.грн
Фото: скріншот відео

Про це пише портал "Олігарх", передає RegioNews.

Відомо, що Денис Колесник працює заступником начальника департаменту кіберполіції Національної поліції України.

19 листопада 2018 року на офіційному youtube-каналі Нацполіції було опубліковане відео, на якому Колесник розповідає про черговий розкритий злочин.

Видання пише, що на цьому відео на руці у нього елітний швейцарський годинник Hublot, причому не "звичайний”, а найвідомішої моделі "Classic fusion tourbillion night out", яка виконана в чорному кольорі.

Його особливостями є корпус із кераміки, водонепроникність до 30 метрів, сапфірове скло і чорний циферблат із 10 білими діамантами. Модель випускається обмеженою серією із 30 екземплярів, як тільки надійде замовлення.

Ціна такого годинника становить 54 280 доларів, або близько 1,5 млн. грн. по курсу станом на квітень 2020 року.

Будучи державним чиновником, чоловік Ірини Венедіктової повинен був вказати таку дорогу річ у деклараціях за минулі роки, незалежно від того, чи це він купив сам, чи це був подарунок.

В декларації за 2019 рік, яка опублікована на сайті НАЗК, графа "цінне рухоме майно", де зазвичай вказують подібну власність, порожня і в Дениса Колесника, і в Ірини Венедіктової.

У деклараціях за 2017 і 2018 роки теж немає цього годинника. Тобто, він не задекларований, що є злочином за ст. 366-1 КК України "Декларування недостовірної інформації”.

Нагадаємо, раніше комітет з питань правоохоронної діяльності схвалив кандидатуру Венедіктової на посаду генпрокурора. Пізніше Володимир Зеленський вніс пропозицію про призначення Ірини Венедіктової главою Офісу генпрокурора.

Верховна рада України підтримала кандидатуру Ірини Венедіктової на посаду генерального прокурора України.

Під час свого виступу у Раді Венедіктова пообіцяла не продавати та не зливати справи, відновити інституцію прокуроратури, зробивши її ефективною та дієвою.

16 березня на сайті Верховної Ради зареєстрували проєкт постанови "Про надання згоди на призначення президентом України Венедіктової І.В. на посаду генерального прокурора".

5 березня під час позачергового засідання парламент проголосував за відставку генерального прокурора Руслана Рябошапки. Відповідне рішення підтримали 263 народних депутати. Виконуючим обов'язки генпрокурора призначили Віктора Чумака.

17 травня 2024
Квартирне питання: де українці купують найбільше житла і чому у Києві більше не придбати дешевих осель
Повномасштабна війна позначилась на усіх сферах життя в Україні. Не став виключенням і ринок нерухомості, адже ситуація на ньому сьогодні вкрай відрізняється від тієї, що була до 24 лютого 2022 року. ...
09 травня 2024
Тариф на світло: на скільки та коли може зрости
Ще після закінчення опалювального сезону в медійному просторі все частіше почали точитися розмови про підвищення тарифів на електроенергію для населення. Наразі до цих обговорень підключилися також оф...
26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
У Черкасах сталася пожежа на підприємстві: є постраждалий
20 травня 2024, 15:39
Воїни Нацгвардії показали, як "дістали" дроном замасковану бронетехніку ворога на Харківщині
20 травня 2024, 15:28
Мешканець Сумщини, який за знущався над власною матір'ю, проведе рік за ґратами
20 травня 2024, 15:10
На Вінниччині дві людини впали у 8-метровий колодязь: врятували лише одного
20 травня 2024, 14:59
Мобілізація в Україні: повістки чоловікам розсилатимуть поштою
20 травня 2024, 14:46
Мешканець Житомирщини згорів у своєму будинку, його брат отримав опіки
20 травня 2024, 14:38
Російська армія атакувала Кіровоградщину: що відомо
20 травня 2024, 14:23
Як зміна погоди вплине на ситуацію з відключеннями світла — пояснення Укренерго
20 травня 2024, 14:18
Росіяни обстріляли Степногірськ на Запоріжжі: загинув чоловік
20 травня 2024, 13:58
На Львівщині через уламки збитого "Шахеда" палав ліс
20 травня 2024, 13:52