UA | RU
13 березня 2021, 15:29

Посадовець Миколаївської ОДА влаштував перегони з патрульними та пропонував їм хабар

Голова ОДА чекає на звільнення посадовця-порушника
Голова ОДА чекає на звільнення посадовця-порушника
Фото: Новости-N

Посадовець Миколаївської ОДА Ігор Бурда намагаючись втекти від поліцейських влаштував перегони на автомобілі Range Rover по центру Миколаєва та пропонував їм хабар, щоб "домовитися".

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на слова голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма.

Був шокований, коли прочитав інформацію про автомобільну гонитву співробітників патрульної поліції за держслужбовцем з ОДА по центральним вулицям міста Миколаєва. Одразу, навіть, не хотілося вірити у те, що таке, взагалі, можливе... Але, отримавши офіційну інформацію від поліцейських, засмутився ще більше", - повідомляє Кім.

Як пише голова ОДА, виявилося, що посадовець облдержадміністрації, який відзначився у спробі втекти від правоохоронців, ще й намагався "домовитися" з патрульними.

Повідомляється, що в ході погоні Бурда неодноразово порушував правила дорожнього руху, в тому числі проїжджав на червоний сигнал світлофорів. Врешті-решт кілька автомобілів патрульної поліції "затиснули" автомобіль з усіх боків.

Водій вийшов із авто й спробував "домовитися" з патрульними, проте з цього нічого не вийшло. В ході спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій визнав, що пив віскі, проте від пропозиції пройти медичний огляд або на місці, або в нарколабораторії відмовився.

За словами голови ОДА, такою поведінкою чиновник "спаплюжив не себе, а людей, які довірили йому бути кандидатом в депутати від "Слуги народу" на окрузі та статус держслужбовця".

Моя реакція, як голови ОДА, буде миттєвою і неупередженою, незважаючи ні на що. Індульгенції не буде ні для кого! Саме тому, в понеділок вранці чекаю на заяву про звільнення від Ігоря Бурди", - додав голова ОДА.

Раніше повідомлялось, що 9 березня біля села Кам’янка в Ізюмському районі Харківської області мікроавтобус Renault Trafic з’їхав у кювет і перекинувся. Під час ДТП в транспорті перебували девʼятеро людей.

27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...
20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
Сили оборони ліквідували ще 1170 росіян і знищили більше 60 артсистем
29 вересня 2024, 12:10
Обстріл Запоріжжя КАБами: зросла кількість постраждалих, серед поранених – 17-річний хлопець
29 вересня 2024, 11:10
Нічна атака БпЛА: ППО збила 15 "шахедів"
29 вересня 2024, 10:45
Війська Росії вдарили по Одещині безпілотниками: в ОВА розповіли про наслідки
29 вересня 2024, 10:36
Росіяни атакували Запоріжжя авіабомбами: зруйнована багатоповерхівка, поранені 11 людей
29 вересня 2024, 10:11
На Херсонщині окупанти вбили 4 і поранили 10 цивільних
29 вересня 2024, 09:44
Під Вовчанськом Сили оборони знищили скупчення окупантів
29 вересня 2024, 09:15
На Харківщині окупанти вбили суддю Верховного суду, який розвозив гумдопомогу
28 вересня 2024, 18:25
У селі на Донеччині росіяни атакували магазин: загинули цивільні
28 вересня 2024, 17:30
У Росії ліквідували полковника Коломєйцева, який очолював центр безпілотної авіації окупантів
28 вересня 2024, 16:44