UA | RU
29 червня 2024, 04:31

Вбив 16-річну доньку, ледь не отруїв газом сина: жителя Київщини відправили за ґрати

фото: pixabay

До 15 років тюрми засуджено мешканця Київщини, який вбив доньку ножем в серце та намагався вбити сина

Про це повідомляє пресслужба прокуратури, передає RegioNews.

Злочин був скоєний у травні минулого року. Напередодні вбивства під час телефонної розмови на ґрунті ревнощів чоловік посварився з дружиною, яка перебувала за кордоном. Щоб помститися їй він вирішив вбити дітей – 16-річну доньку та 12-річного сина.

"Вночі, 2 травня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він пішов на кухню та увімкнув газові конфорки. Після цього розбудив дітей. Розуміючи небезпечні наслідки дій батька, дівчина хотіла вимкнути плиту. Через це між ними виник конфлікт, який переріс у бійку", – розповіли у прокуратурі.

Діти намагалися втекти від батька, однак залишити будинок їм не вдалося, оскільки чоловік відламав внутрішню ручку вхідних дверей.

У ході суперечки чоловік вдарив кухонним ножем доньку по обличчю та в грудну клітину. Від отриманої колото-різаної рани з пошкодженням серця вона померла.

У той час, побоюючись за своє життя, хлопець взяв мобільний телефон та сховався у підвалі будинку, звідки викликав правоохоронців.

Вирок суду чоловік очікував у слідчому ізоляторі. Йому призначили 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Кривому Розі жінка під час сварки вбила 10-річну доньку, а потім забетонувала тіло у валізі на дачі, намагабчись приховати злочин. Суд взяв затриману під варту, їй загрожує до 15 років тюрми або довічне увʼязнення.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...