UA | RU
11 жовтня 2024, 19:45

Гурт "Океан Ельзи" потрапив у скандал через ДТП з наїздом на людей у Києві: що відомо

скріншот із відео

Відомий український гурт "Океан Ельзи" опинився в епіцентрі скандалу через ДТП із наїздом на чотирьох людей у Києві, які відпочивали на літньому майданчику в одному із закладів столиці. У четвер, 10 жовтня, у соцмережах з'явилося відео, на якому водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням і наїхав на молодь. На руці правопорушника помітили браслет із назвою гурту "Океан Ельзи"

Про це повідомляє OBOZ.UA, передає RegioNews.

З'ясувалося, що автомобіль належить власниці бренду One by One Лідії Сметані. Саме вона випустила колекцію одягу до 30-річчя гурту. У своєму Instagram підприємиця повідомила, що інцидент стався за участі її особистого водія, який ніяк не пов'язаний із гуртом "Океан Ельзи".

"Пояснюю ситуацію: близько десятої вечора водій на моєму авто завозив речі до Палацу спорту. Не впорався з керуванням на повороті та виїхав на тротуар з літнім майданчиком кафе. Є постраждалі – у однієї дівчини діагностовано струс мозку", – написала Лідія Сметана.

Власниця Mercedes зазначила, що на місце ДТП одразу прибули правоохоронні органи. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Гурт "Океан Ельзи" також відреагували на інцидент на сторінці в Instagram.

"Щодо ситуації з водієм Лідії Сметани. Він не працює з ОЕ, немає жодного стосунку до групи. Ми не знайомі з ним. Браслет "staff" отримують служби і підрядники, які працюють на заходах в Палаці спорту. Зараз – це концерти ОЕ, тому на браслеті назва події "Океан Ельзи 30 років. Той день", на яку отримують доступ. Ми категорично засуджуємо і його вчинок, і подальшу поведінку та наполягаємо на прозорому розслідуванні події. Постраждалим – наша підтримка", – зазначили музиканти.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва водій Toyota Highlander напав на жінку-інспектора з паркування через зауваження. Він не тільки погрожував їй словесно, а й ударив кілька разів.

10 жовтня 2024
Після війни в Україні залишаться не більше 25 млн людей – соціолог Володимир Паніотто
Скільки сьогодні громадян в Україні, чому підвищення народжуваності дасть економічний ефект лише за 20 років і чому без мігрантів з інших країни буде неможливо відновити Україну — про все це RegioNews...
04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...