UA | RU
21 лютого 2024, 09:09

Ворожі обстріли Харківщини — в ОВА повідомили про жертви

Фото: Facebook

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 у населених пунктів Харківщини

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише RegioNews.

За даними Синєгубова:

  • Близько опівночі в с. Липці Харківського району обстріляно садове товариство та один автомобіль. Без постраждалих.
  • О 20:50 був обстріл смт Козача Лопань Дергачівського району. Влучання в околицях. Руйнувань і постраждалих не зафіксовано.
  • Близько 16:50 в с. Петропавлівка Куп‘янського району в цивільну автівку влучив ворожий дрон-камікадзе. Двоє чоловіків 38 та 50 років, робітники місцевої ферми, загинули на місці. 48-річна дружина останнього з пораненнями була доставлена в медичний заклад.
  • Близько 16:00 в с. Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджене садове товариство. Горів 2-поверховий будинок. Без постраждалих.
  • О 13:10 був обстріл КАБом с. Глушківка Куп‘янського району. Пошкоджено приватне домоволодіння. Також зруйновано житловий будинок та два сусідні будинки пошкоджені. Без постраждалих.
  • Біля 11:20 в ході обстрілу с. Липці Харківського району ворог обстріляв три приватні домоволодіння. Постраждалих не зафіксовано.
  • О 9:45 ворог здійснив обстріл с. Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки, господарчу споруду, літню кухню. Постраждалих не зафіксовано.
  • О 7:24 обстріл с. Федорівка Куп’янський району. Влучання КАБ на територію приватного сільгосппідприємства. Без постраждалих.

Нагадаємо, як повідомлялося, ввечері 19 лютого росіяни вдарили керованими авіаційними бомбами по Куп'янському району Харківщини.

20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...