UA | RU
18 червня 2021, 21:38

Михайло Добкін у прямому ефірі передав привіт Терехову

Міський голова Харкова в 2006-2010 роках Михайло Добкін в прямому ефірі передав привіт чинному в. о. мера Харкова Ігорю Терехову і поставив йому риторичне питання, чи вважає Терехов досі Добкіна "забутим листом"

Про це Добкін заявив у прямому ефірі програми "Велика п'ятниця" з Тиграном Мартиросяном на каналі "Україна 24".

Зокрема, обговорюючи рішення РНБО ввести персональні санкції проти російського бізнесмена Павла Фукса, який в 2015 році повернувся в Україну, Добкін нагадав, що "це рішення буде мати далекосяжні плани", оскільки саме Фукс після хвороби Кернеса став "головним бенефіціаром Харківської міськради" і без його відома там нічого не відбувається.

Після цього Добкін попросив дозволити йому поставити "риторичне питання" в камеру. "Я хочу запитати у людини, яка була поставлена Павлом Фуксом тимчасово виконувати обов'язки харківського міського голови: а сьогодні ви мене теж вважаєте забутим лист на пошті або щось змінилося у вас, у ваших уявленнях про мене або про те, що буде. У мене все", - заявив Добкін.

Мартиросян пояснив телеглядачам, що в жовтні будуть вибори харківського міського голови і Добкін – один з фаворитів виборів, а свої останні слова Добкін адресував Ігорю Терехову, на що Добкін відповів: "Всі, кому треба, вони почують.... Якщо вам здалося, що я звертався до пана, якого ви назвали... Ну, може бути", - заявив Добкін.

Нагадаємо, 6 червня в ефірі у Тиграна Мартиросяна на прохання обговорити Добкіна, як конкурента на виборах міського голови, Ігор Терехов заявив, що вважає Добкіна "листом, забутим на пошті", який більше не потрібно обговорювати.

Також нагадаємо, 18 червня РНБО ввела повний пакет персональних санкції щодо бізнесмена Павла Фукса, який, як показали перевірки апарату РНБО, причетний до незаконного отримання ліцензій на видобуток корисних копалин в Україні. Санкції передбачають: блокування активів, обмеження торгових операцій, запобігання виведенню капіталів з України та інші заходи.

19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...
У Костянтинівці на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу поранені п'ятеро людей
20 вересня 2024, 16:08
Ракетна атака по Одесі: ОВА оприлюднила перші дані про наслідки та постраждалих
20 вересня 2024, 15:46
У Запоріжжі стався вибух у лікарні — що відомо
20 вересня 2024, 15:36
У Києві викрили родину "фермерів", які вирощували канабіс та продавали його у трьох областях
20 вересня 2024, 15:27
НАЗК повідомило результати перевірки щодо звільненого з СБУ зі скандалом Іллі Вітюка
20 вересня 2024, 15:01
У Сумах затримали чоловіка, який мародерив у пансіонаті для літніх людей після авіаудару
20 вересня 2024, 14:33
Вбивство на АЗС у Києві: затриманому обрали запобіжний захід
20 вересня 2024, 14:02
На Полтавщині перекинулась фура: водія та пасажира деблокували рятувальники
20 вересня 2024, 13:48
Військовим, посадовцям та працівникам критичної інфраструктури України заборонили використовувати Telegram
20 вересня 2024, 13:32
У Києві повітря насичено пилом, сажею і димом: причина – горіння торф’яників
20 вересня 2024, 13:05