UA | RU
17 лютого 2021, 11:39

У Харкові чоловік намагався приховати сліди вбивства пожежею (ВІДЕО)

Харків'янин завдав понад 20 ножових поранень колишній співмешканці та підпалив квартиру
Харків'янин завдав понад 20 ножових поранень колишній співмешканці та підпалив квартиру
Фото: Нацполиция

У Харкові в Немишлянському районі під час ліквідації пожежі у квартирі в п'ятиповерховому будинку рятувальники виявили тяжко травмовану жінку. Довезти її до лікарні не встигли - вона померла в кареті швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Відомо, що 16 лютого в 18:57 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерхівці на вул. Харківських дивізій. На момент прибуття рятувальників на п'ятому поверсі у квартирі горіли домашні речі. Загальна площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. З палаючого будинку евакуювали 30 осіб.

Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли потерпілу жінку, яка померла у "швидкій".

Слідчі відкрили за даним фактом кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час роботи над розкриттям тяжкого злочину співробітники Управління карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції вийшли на слід 32-річного чоловіка, з яким потерпіла раніше співмешкала в будинку під Харковом", - повідомили в поліції.

Наголошується, що рік тому вона покинула чоловіка через його постійні знущання та образи. До того ж зловмисник не раз піднімав на жінку руку. Потерпіла рік тому зняла квартиру у Харкові та разом із дітьми переїхала до міста. Ввечері 16 лютого, коли жінка була вдома сама, зловмисник прийшов до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєння злочину він підпалив квартиру.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Як повідомлялося 14 лютого, фігурант вбивства Окуєвої вийшов з-під варти за рішенням суду. Він буде перебувати під домашнім арештом.

Раніше повідомлялося, що суд відпустив з-під варти фігурантів справи вбивства Аміни Окуєвої. Аміна Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року внаслідок обстрілу автомобіля.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
Ближній бій: під Бахмутом Сили оборони знищили російського штурмовика
05 липня 2024, 15:45
На Одещині ліквідували конвертаційний центр з мільярдним обігом
05 липня 2024, 15:39
На Полтавщині чоловік підірвався на гранаті: тіло загиблого виявила сусідка
05 липня 2024, 15:17
У ДПСУ попередили про затримки на одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею
05 липня 2024, 15:08
День без відключень світла для кожної області: в Укренерго оприлюднили графік
05 липня 2024, 14:50
На Черкащині поліцейські склали протокол на велосипедиста, який влаштував ДТП
05 липня 2024, 14:34
Мешканці Бердянська залишилися без світла та води
05 липня 2024, 14:15
На ярмарках у Києва заборонили продавати деякі продукти
05 липня 2024, 14:05
Навчальний рік у школах Львова розпочнеться раніше — рішення влади
05 липня 2024, 13:43
В Одесі три працівниці кав'ярні готували масований російський удар по військовій інфраструктурі
05 липня 2024, 13:38