UA | RU
19 березня 2020, 17:21

Українські банки змінили режим роботи

Українські банки через карантин скоригували години роботи і тимчасово закрили частину відділень
Українські банки через карантин скоригували години роботи і тимчасово закрили частину відділень
Фото: myseldon.com

Про це пише RegioNews з посиланням на Інтерфакс.

Українські банки тимчасово закривають частину відділень, скорочують години роботи, впроваджують санітарні години й обмеження на кількість клієнтів у відділенні.

Креді Агріколь Банк, зокрема, повідомив про тимчасове закриття 17 відділень зі 150. Решта працюють тільки в будні з 9:00 до 17:00 з перервою на санітарну годину, зазначено в повідомленні банку.

Банк "Південний" тимчасово призупинив роботу 22 з 98 відділень і скоротив робочий день (з 10:00 до 16:30) з трьома санітарними годинами. Додатково банк скасував роботу у вихідні й обмежив максимальну кількість клієнтів у відділеннях п'ятьма.

Укрсиббанк скоротив графік роботи з 10:00 до 16:00, запровадив сангодину й обмежив допустиму кількість клієнтів у відділенні п'ятьма людьми.

Відділення ТАСкомбанку працюватимуть лише у будні з 10:00 до 16:00, у них можуть перебувати до п'яти клієнтів.

Кредобанк скоротив години з 10:00 до 16:30, передбачив дві перерви на дезінфекцію і обмеження на кількість осіб у відділенні.

Ідея Банк і Укрексімбанк упровадили додаткові сангодини й попереджають про можливе обмеження на кількість осіб у відділеннях банку.

Ощадбанк приймає клієнтів лише в будні дні до 16:00, Правекс Банк і Глобус Банк - з 10:00 до 16:00, а ОТП Банк - з 9:00 до 17:00.

Як повідомлялося, ПУМБ призупинив оформлення кредитів готівкою і кредитних карток, упровадив три додаткові перерви на сангодину й рекомендує клієнтам дотримуватися дистанції в 1 м, очікувати своєї черги на вулиці.

Райффайзен Банк Аваль запровадив обслуговування за попереднім записом, а Ощадбанк перерви у відділеннях на провітрювання і дезінфекцію і перевів інкасаторську службу в посилений режим роботи.

Державний ПриватБанк (Київ) продовжив термін дії всіх карток для виплат на 90 днів, щоб позбавити клієнтів необхідності відвідувати відділення банків для перевипуску карток під час карантину, повідомила прес-служба фінустанови.

"Період дії карток для виплат буде продовжено на 90 днів. Картки працюватимуть. Оплата покупок в інтернеті, коли необхідно зазначити термін дії карти, проходитиме", - йдеться в повідомленні ПриватБанку в четвер.

Фінустанова уточнила, що продовження терміну дії поширюється на стандартні картки для виплат і на картки для виплат Gold.

Також ПриватБанк запровадив санітарну годину в своїх відділеннях і рекомендує клієнтам очікувати своєї черги на вулиці.

Альфа-Банк тимчасово призупинив роботу 45 з 257 відділень.

Усі фінустанови рекомендують користуватися онлайн-банкінгом і уникати операцій з готівкою.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...