UA | RU
05 жовтня 2024, 10:06

У Смілі між блогеркою та військовим ТЦК виник конфлікт: поліція почала кримінальне провадження

скріншот із відео

У місті Сміла на Черкащині у кафе виник конфлікт між місцевою блогеркою та співробітником ТЦК. За фактом хуліганства поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на поліцію Черкаської області.

Жінка на своїй сторінці у Facebook запустила пряму трансляцію та підійшла до чоловіка у військовій формі, який сидів біля кав'ярні. Жінка поставила військовому питання, чому керівник ТЦК перебуває в кафе у робочий час. Військовий своєю чергою вибив у блогерки з рук телефон, а далі між ними виникла штовханина. Вона звернулася до поліції.

Поліцейські відреагували на подію та повідомили, що розпочали перевірку. Обох учасників конфлікту опитали й відібрали необхідні письмові матеріали.

У поліції додали, що жінка звернулася до лікарні, де нині перебуває під наглядом медиків.

Повідомляється, що за фактом події було відкрито кримінальне провадження за частини 1 статті 296 КК України (хуліганство). Максимальне покарання, яке може загрожувати за санкцією статті — обмеження волі на строк до п'яти років.

На подію відреагували і у Черкаському обласному ТЦК. Там заявили, що військовий, до якого підійшла жінка, не перебував при виконанні службових обов’язків.

"Громадянка спекулювала тим, що нібито начальник Черкаського районного територіального центру комплектування не на робочому місці. Насправді на відео був офіцер вищезгаданого підрозділу. Військовослужбовець не перебував при виконанні службових обов’язків, оскільки наразі знаходиться на лікуванні з 30 вересня поточного року", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні у місті Сміла, що в Черкаській області, побили комісованого після поранення військовослужбовця Анатолія Гончаренка. Відео побиття поширилося у соцмережах. Його побив місцевий авторитет Вадим Долотенко.

Офіс генпрокурора повідомив про початок розслідування щодо побиття ветерана у Смілі на Черкащині, відео якого розлетілося у соцмережах. Чоловікові, який побив ветерана, було оголошено про підозру.

Також повідомлялося, що 28-річного зловмисника вже затримала поліція. Він переховувався від правоохоронців в одному з готелів у Черкаській області.

04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...
20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...