UA | RU
08 квітня 2020, 18:21

Одного звільнив, вісьмох призначив: кому Зеленський довірив керувати РДА у Харківській області

Президент Володимир Зеленський ухвалив низку кадрових рішень стосовно голів районних державних адміністрацій у Харківській області
Президент Володимир Зеленський ухвалив низку кадрових рішень стосовно голів районних державних адміністрацій у Харківській області
Фото: president.gov.ua

Відповідні розпорядження оприлюднені на сайті глави держави, передає RegioNews.

Так, президент підписав розпорядження про звільнення Віталія Мірошника з посади голови Вовчанської районної державної адміністрації.

Віталій Мірошник був призначений головою Вовчанської райдержадміністрації ще 4 березня 2016 р.

Крім того, минулого тижня, 3 квітня, своїми розпорядженнями президент призначив голів восьми райдержадміністрацій області.

Так, головою Чугуївської районної державної адміністрації призначено Сергія Лободенка.

До призначення керівником РДА Лободенко очолював Чугуївське управління Державної казначейської служби. Дружина чиновника працює начальником Управління Державної казначейської служби України в Індустріальному районі Харкова.

Первомайську РДА очолив Вадим Партала. Раніше, до реформи поліції, він очолював відділення Міжрайонний реєстраційний екзаменаційний відділ (МРЕВ) Державної автоінспекції, що обслуговував Куп'янський, Двурічанський та Шевченківський райони Харківської області.

Коломацьку РДА очолила Зоя Кись, яка раніше працювала головним спеціалістом мобілізаційного відділення Коломацького РВК Харківської області, була директором Коломацького НВК імені І. Єгорова.

Керувати Дергачівською РДА призначили пенсіонера-прикордонника Володимира Усова. Він останнім часом працював і отримував кошти від ФОП Слюсарев Вадим Олексійович. У розслідуванні Георгія Шабаев для програми "Схеми" Слюсарева називають тіньовим куратором штабу команди Зеленського в Харківській області. У минулому Слюсарев був помічником Артема Пшонки. Довгий час служив прикордонником в Харкові. За часів Віктора Януковича отримав високу посаду в Києві. В адміністрації прикордонної служби Слюсарев пропрацював до 2014 року - після подій на Майдані він звільнився з прикордонної служби та пішов в бізнес. Прикордонники платять фірмі Слюсарева бюджетні гроші за оренду приміщення для розміщення свого прикордонного пункту, який зараз в його приватних руках. Йдеться про фірму "Фронтера" і військової частина 9951. У цій частині і працював Володимир Усов до виходу на пенсію.

Василя Сорокіна призначили керівником Великобурлуцької РДА, який раніше працював на посад заступника голови райадміністрації.

Також Володимир Зеленський підписав розпорядження щодо призначення Сергія Володченка головою Близнюківської РДА. Володченко, станом на 4 лютого 2020 року, є головою Близнюківської районної організації Всеукраїнської молодіжної організації "Молоді регіони". Крім того, він працює заступником Близнюківського селищного голови з питань діяльності органів влади. Варто додати, що "Молоді регіони" - всеукраїнська молодіжна громадська політична організація, по суті є молодіжним крилом "Партії Регіонів". З 2002 по 2010 роки організація носила назву "Союз молодих регіонів України". Голова організації - екс-депутат Верховної Ради України Андрій Пінчук.

Володимира Рєзнікова призначено головою Барвінківської РДА. Перед призначенням Рєзніков працював директором барвінківського КП "Благоустрій". Його дружина працює спеціалістом 1 категорії зі здійснення закупівель та інформаційних технологій Барвінківського виконавчого комітету міської ради.

Віталій Карабанов став головою Балаклійської РДА. До призначення він працював начальником сектору реагування патрульної поліції Балаклійського відділу поліції ГУНП України в Харківській області.

17 травня 2024
Квартирне питання: де українці купують найбільше житла і чому у Києві більше не придбати дешевих осель
Повномасштабна війна позначилась на усіх сферах життя в Україні. Не став виключенням і ринок нерухомості, адже ситуація на ньому сьогодні вкрай відрізняється від тієї, що була до 24 лютого 2022 року. ...
09 травня 2024
Тариф на світло: на скільки та коли може зрости
Ще після закінчення опалювального сезону в медійному просторі все частіше почали точитися розмови про підвищення тарифів на електроенергію для населення. Наразі до цих обговорень підключилися також оф...
26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
В ОВА розповіли, як на Чернігівщині працює оновлення даних військовозобов’язаних через ЦНАП
20 травня 2024, 22:12
На Харківщині за понад 200 млн грн відновлювалюють 4 медичні заклади
20 травня 2024, 21:35
Російські окупанти активно наступають на чотирьох напрямках, — Генштаб ЗСУ
20 травня 2024, 21:00
На Херсонщині окупанти атакували Білозерку: постраждали двоє людей
20 травня 2024, 20:41
У Києві цього тижня відбудуться продуктові ярмарки: локації
20 травня 2024, 20:15
Смертельна ДТП поблизу Хмельницького: автівка влетіла в дерево
20 травня 2024, 19:54
Мешканця Харкова судитимуть за поширення інформації про місця видачі повісток
20 травня 2024, 19:48
У Бердянську зникло світло та зв'язок, — МВА
20 травня 2024, 19:30
Масовані обстріли на Дніпропетровщині: в ОВА розповіли про наслідки
20 травня 2024, 19:29
Росіяни обстріляли село під Харковом: постраждав цивільний
20 травня 2024, 19:05