UA | RU
31 липня 2020, 15:33

На Рівненщині влаштували бійку майбутні кандидати в мери

Інцидент трапився у місті Костопіль
Інцидент трапився у місті Костопіль
Фото: скрін відео

Перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук нібито обмовив громадського активіста Олександра Вірчика. Істину вирішили з`ясовувати кулаками.

Відео бійки потрапило у найбільшу інстаграм-спільноту міста Костополя - @panda_pavlik, пише RegioNews.

Політика без правил: побилися потенційні кандидати на пост міського голови

Політика без правил: побилися потенційні кандидати на пост міського голови Інцидент трапився на Рівненщині. Нам'яти боки один одному намагалися перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук та громадський активіст Олександр Вірчик. Подейкують, що обидва хочуть бути новим очільником міста та готуються до прийдешніх виборів. Конфлікт стався через те, що посадовець нібито обмовив опонента. Подейкують, що обидва хочуть бути новим очільником міста та готуються до прийдешніх виборів. Відео бійки потрапило у найбільшу інстаграм-спільноту міста Костополя - @panda_pavlik. Джерело: @rivne1283

Опубліковано Телеканал "Рівне 1" Середа, 22 липня 2020 р.

Містом ширяться чутки, що обидва учасники бійки хочуть бути новим мером міста та готуються до прийдешніх виборів. Однак, як з`ясували поліцейські, чиновник та активіст тривалий час мали неприязні стосунки. Черговий конфлікт переріс у бійку.

Слідчо-оперативна група встановила, що 47-річний житель села Корчів’я наніс удар кулаком в обличчя 34-річному місцевому жителю — посадовцю Костопільської міської ради. Невдовзі із відповідною заявою звернувся до відділу поліції і сам потерпілий.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Слідчі дії тривають. Всі обставини події встановлюються.

До виборів ще далеко. Знав, що буде непросто....

Опубліковано Andriy Tkachuk Вівторок, 21 липня 2020 р.

Один з учасників бійки, Андрій Ткачук, прокоментував конфлікт на сторінці у Facebook. Чиновник вважає, що його опоненти використовують брудні технології і шкодує, що піддався на провокацію.

У коментарі RadioTrek Ткачук також додав, що Вірчик з товаришем, який знімав, провокували його, і що той першим ударив його в обличчя, розбивши губу, і що саме цей момент на відео бійки обрізаний.

Раніше з нагоди Дня міста Андрій Ткачук записав відеоролик, в якому заявив, що балотуватиметься на посаду голови Костопільської об’єднаної громади.

Після цього у місті з’явилося два бігборди Ткачука, які кілька разів обливали фарбою та псували. У момент, коли власник намагався зняти його, й сталася бійка.

Коментарів іншого "бійця", Олександра Вірчика, поки немає.

Нагадаємо, вчора нардеп від "Слуги народу" Андрій Стріхарський влаштував бійку в ресторані .

Також учора в курортному селі Залізний Порт Херсонської області невідомий напав на народного депутата Андрія Одарченка та вдарив його в обличчя.

04 липня 2024
На зиму є три сценарії в енергетиці, і найгірший – світло даватимуть по 2-3 години. Експерт Юрій Корольчук – про стан української енергосистеми
Українці продовжують готуватися до прогнозованих масштабних відключень світла під час найближчого опалювального сезону. RegioNews поцікавився в експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчук...
28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
На Київщині жінка скинула з залізничного мосту собаку
05 липня 2024, 04:16
Удар по газовій інфраструктурі Полтавщини: загинув працівник, троє людей постраждали
05 липня 2024, 03:45
На Донеччині Сили оборони уразили гаубиці та техніку росіян
05 липня 2024, 03:00
Житель Кривого Рогу намагався вбити сокирою власну матір
05 липня 2024, 02:11
На Буковині викрили жінку, яка за 6 тисяч доларів мала переправити українця до Румунії
05 липня 2024, 01:45
На Полтавщині швидкісний потяг на смерть збив жінку
05 липня 2024, 01:18
Росіяни скинули вибухівку з дрона на цивільних у Херсоні: поранені двоє людей
05 липня 2024, 01:00
На Київщині судитимуть 61-річного чоловіка за секс з неповнолітньою дівчиною
05 липня 2024, 00:50
В полі на Вінниччині знайшли уламки ударного дрона, збитого силами ППО
05 липня 2024, 00:16
У Повітряних силах пояснили, чому Росія стала рідше обстрілювати Київ
04 липня 2024, 23:44