UA | RU
01 квітня 2020, 14:27

Брат Єрмака визнав, що записи Гео Лероса справжні

Брат керівника Офісу президента України Андрія Єрмака Денис визнав достовірність і справжність відеозаписів, які опублікував нардеп Гео Лерос, і на яких він торгує державними посадами
Брат керівника Офісу президента України Андрія Єрмака Денис визнав достовірність і справжність відеозаписів, які опублікував нардеп Гео Лерос, і на яких він торгує державними посадами
Фото: скріншот відео

Про це свідчить допис Дениса Єрмака у Facebook, передає RegioNews.

За версією Єрмака, він у якості керівника громадської організації займався збором ідей для змін, і ці ідеї мали б впроваджуватися в державі.

"Розуміючи, що в нашій країні дуже багато розумних, конструктивних людей, які хочуть та можуть щось змінити на краще – я придумав ідею створення Бюро, яке б збирало ідеї та пропозиції, відбирало б найкращі та займалося адаптацією та всебічною перевіркою цих проектів, ідей та пропозицій та подавало б згідно до чинного законодавства до органів державної влади", — написав він.

Крім того, брат глави Офісу президента опублікував посилання на сайт цієї нібито громадської організації, який насправді знаходиться в розробці.

"На плівках я зустрічаюсь із різними людьми, які пропонують різноманітні проекти та ідеї, а також висвітлюють існуючі проблеми і корупційні схеми, які є в відповідних структурах", — виправдовується він.

Він сказав, що насправді нібито живе з батьками і заробляє близько 12 тисяч гривень, а відеозаписи, на яких він обговорює хабарі за посади, називає спрямованою атакою.

Нагадаємо, 29 березня нардеп від партії "Слуга народу" Гео Лерос оприлюднив відео, на яких нібито брат глави офісу президента Денис Єрмак обговорює продаж посад в органах влади.

Пізніше Гео Лерос відправив у НАБУ звернення проти Єрмака. Журналіст Юрій Бутусов вважає, що за скандал з Єрмаком відповість Зеленський.

Пізніше стало відомо, хто фігурує на записах розмов брата глави АП Андрія Єрмака. Також НАБУ і СБУ звинувачують в участі в скандалі з Єрмаком.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за зверненням народного депутата Гео Лероса.

30 березня стало відомо, що ДБР за фактом розповсюдження відео з братом керівника Офісу президента Андрія Єрмака розслідує кримінальну справу за чотирма статтями, а Гео Лероса викликали на допит в ДБР.

Президент Володимир Зеленський ще не вирішив, чи коментувати йому скандал з опублікованими відео. Сам Гео Лерос розповів, що скандальні відеозаписи він отримав безкоштовно 27 березня по пошті.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос опублікував документи, в яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис рекомендує призначити Купчака в державне підприємство "Енергоатом".

04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...
20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
У Вінниці біля дитячого садочку намагалися вбити волонтера
04 жовтня 2024, 22:30
Агент ФСБ, який шпигував за залізницею та лікарнями на Буковині, проведе 15 років у в'язниці
04 жовтня 2024, 21:48
Росіяни знову вдарили по Харківщині КАБами: є загиблі та поранені
04 жовтня 2024, 21:18
Комбат 123-ї бригади застрелився після того, як його батальйон втік із позицій під Вугледаром, — журналіст
04 жовтня 2024, 20:45
На Рівненщині пасажир мікроавтобуса порізав собі руки на прикордонному посту
04 жовтня 2024, 20:05
Росіяни понад 20 разів били по Дніпропетровщині: постраждав цивільний
04 жовтня 2024, 19:41
Обговорили питання ППО та енергетики: Зеленський провів Ставку на Сумщині
04 жовтня 2024, 19:05
На Сумщині прикордонники приземлили два "шахеди" стрілецькою зброєю
04 жовтня 2024, 18:56
Субота пройде без відключень світла, – Укренерго
04 жовтня 2024, 18:40
Війська РФ обстріляли з мінометів село на Херсонщині: поранений чоловік
04 жовтня 2024, 18:19