UA | RU
28 червня 2021, 22:18

У Харкові запрацювали дві нові локації "ДОБКІН ХАБ"

Фото: dobkin.com.ua

Громадська організація "Наш дім - Харків" та її лідер, харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили ще два міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ"

Як повідомляє ГО " Наш дім - Харків", у відкритті взяв участь Михайло Добкін, а також представники громадської організації, волонтери та звичайні харків'яни, передає RegioNews.

Зокрема, нові локації розпочали свою роботу на Григорівському шосе, 67 та на вулиці Целіноградська, 58а.

Відкриваючи нові хаби, Михайло Добкін у спілкуванні з відвідувачами зазначив, що це - не класичний штаб:

"Ці міські простори працюватимуть і після виборів. Тому що потрібен зворотний зв'язок, потрібне розуміння, що цікавить жителів різних районів нашого міста, де проблеми в основному однакові, але є свої особливості".

Як повідомляє ГО "Наш дім - Харків", у всіх хабах харків'яни зможуть ділитися ідеями, говорити про проблеми або висловлювати побажання до змін в кращу сторону в роботі міської влади. "Більш того, тут можна стати частиною команди Михайла Добкіна", - йдеться в повідомленні громадської організації.

Крім того, як повідомляється на сайті ГО "Наш дім – Харків", Михайло Добкін закликав харків'ян не залишатися осторонь і не бути байдужим до того, що відбувається в місті, тому як "Харків – це наш дім", зазначив політик.

Також зазначається, що найближчим часом відбудеться відкриття нових локацій, щоб людям було зручно добиратися.

Нагадаємо, 19 червня громадська організація "Наш дім - Харків" та її лідер, харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили перші три міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ".

Також Михайло Добкін закликав усіх бажаючих приєднуватися до команди "Наш дім - Харків", щоб надалі увійти до нової міської ради.

За словами Добкіна, "Добкін ХАБ " - це "місце спілкування людей, які поділяють мої погляди, які хочуть підтримати все, що було хороше нажито і не дати можливості увійти в наше життя негативним змінам". У "ДОБКІН ХАБ" можна буде залишити інформацію або поскаржитися на чиновника, поділитися ідеями", - додав Добкін.

19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...