UA | RU
20 червня 2021, 15:55

Команда "Наш Дім - Харків" відкриє ще дві локації "ДОБКІН ХАБ", незважаючи на провокації націоналістів

Представники команди громадської організації ГО " Наш Дім-Харків "подали заяви до правоохоронних органів за фактом актів вандалізму щодо локацій" Добкін ХАБ " у Харкові

Відповідну заяву зробили в громадській організації "Наш Дім - Харків", лідером якої є Харківський міський голова (2006-2010) Михайло Добкін.

У зазначили, що акти вандалізму щодо локацій "ДОБКІН ХАБ" у Харкові, які вчинили бійці в масках Харківської націоналістичної організації "Фрайкор" – це все через повну безкарність для виконавців і замовників подібних дій.

"Безкарність породжує ще більше злочинів. Саме так можна охарактеризувати дії націоналістів у Харкові, які стали "знаряддям" міської влади в боротьбі з громадською організацією "Наш Дім – Харків", яку очолює Михайло Добкін", - йдеться в заяві.

Там так само вважають цю ситуацію "черговою провокацією, які стали можливими через повну безкарність для виконавців і замовників подібних дій".

"За останніх три місяці на волонтерів газети" Час Добкіна", засновником якої є громадська організація" Наш Дім – Харків", неодноразово здійснювалися напади: співробітниками газети спалили два автомобілі і залишили вінки з погрозами, білборди газети постійно псують провокатори. Тепер відбувається банальний вандалізм на замовлення міської влади", – зазначили в ГО"Наш дім-Харків".

У ГО "Наш Дім - Харків підкреслили, що проект "ДОБКІН ХАБ" задуманий, як майданчик з абсолютно новою філософією комунікації з харків'янами. "Одним із завдань "ДОБКІН ХАБ" є поліпшення міського менеджменту і в наших локаціях харків'яни можуть не тільки розповісти про проблеми, а й запропонувати свої ідеї. І активні городяни через "ДОБКІН ХАБ" і команду "Наш Дім – Харків" зможуть взяти безпосередню участь у реформуванні міської влади", - йдеться в заяві.

Разом з тим, там повідомили, що дані акти вандалізму не залишаться без уваги і вже подали заяви в правоохоронні органи. Більше того, там заявляють, що наступного тижня мають намір розширити свої локації.

Нагадаємо, вчора, 19 червня, громадська організація "Наш Дім - Харків" та її лідер, Харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили перші три міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ".

А вже сьогодні члени націоналістичної організації " Фрайкор" розмалювали фарбою двері та вікна двох локацій "ДОБКІН ХАБ".

Михайло Добкін вважає, що націоналісти діяли на замовлення міської влади.

"Мамкіни націоналісти, на замовлення тимчасового керівника Харкова, у світле свято Святої Трійці теж прийшли в ХАБ записатися у волонтери. Але зробили це як завжди по-дебільному. Поліції, яка стояла в 15 метрах від того, що відбувається і байдуже спостерігала за всім - полум'яний Привіт", - написав Михайло Добкін у своєму телеграм-каналі.

19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...
У Костянтинівці на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу поранені п'ятеро людей
20 вересня 2024, 16:08
Ракетна атака по Одесі: ОВА оприлюднила перші дані про наслідки та постраждалих
20 вересня 2024, 15:46
У Запоріжжі стався вибух у лікарні — що відомо
20 вересня 2024, 15:36
У Києві викрили родину "фермерів", які вирощували канабіс та продавали його у трьох областях
20 вересня 2024, 15:27
НАЗК повідомило результати перевірки щодо звільненого з СБУ зі скандалом Іллі Вітюка
20 вересня 2024, 15:01
У Сумах затримали чоловіка, який мародерив у пансіонаті для літніх людей після авіаудару
20 вересня 2024, 14:33
Вбивство на АЗС у Києві: затриманому обрали запобіжний захід
20 вересня 2024, 14:02
На Полтавщині перекинулась фура: водія та пасажира деблокували рятувальники
20 вересня 2024, 13:48
Військовим, посадовцям та працівникам критичної інфраструктури України заборонили використовувати Telegram
20 вересня 2024, 13:32
У Києві повітря насичено пилом, сажею і димом: причина – горіння торф’яників
20 вересня 2024, 13:05