UA | RU
19 червня 2021, 16:14

У Харкові запрацювали перші три локації "ДОБКІН ХАБ"

Громадська організація "Наш Дім - Харків" та її лідер, Харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили перші три міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ"

Як повідомляє ГО "Наш дім – Харків", у відкритті взяв участь сам Михайло Добкін, активісти громадської організації, волонтери та звичайні харків'яни, передає RegioNews.

Зокрема, локації відкрилися на вулиці Гіршмана, 19; на вулиці Плеханівська, 126; і по вулиці Академіка Павлова, 160к.

Виступаючи перед харків'янами, Добкін зазначив, що простір "ДОБКІН ХАБ" – "це не проста приймальня". "Це місце спілкування людей, які поділяють мої погляди, які хочуть підтримати все, що було хороше нажито і не дати можливості увійти в наше життя негативним змінам", - заявив він.

Також, за словами Добкіна, сьогодні головне завдання "ДОРБКІН ХАБ" – вибудувати систему комунікації з людьми. "Не створити штаби, де будуть сидіти дві людини і перебирати папірці. Тут люди повинні спілкуватися між собою. Тут люди повинні розуміти, з чим ми йдемо, навіщо ми йдемо, що ми будемо робити. У "ДОБКІН ХАБ" можна буде залишити інформацію або поскаржитися на чиновника, поділитися ідеями", - додав Добкін.

За його словами, будь-який охочий зможе проявити себе в реалізації проектів ГО "Наш Дім - Харків" і згодом стати вже частиною команди міської влади. "Ці люди будуть далі працювати в системі міської влади. Адже міська влада - це не тільки мери або заступники, і не тільки начальство. Це величезна кількість людей, які виконують повсякденну роботу", – зазначив Добкін.

Крім того, на честь відкриття перших трьох локацій "ДОБКІН ХАБ" команда громадської організації "Наш Дім – Харків" запустила розіграш 100 брендових призів. У кожен набір входять еко-сумка, 2 стильні футболки, чашка, пляшка для води і парасолька. Для участі в ньому необхідно зареєструватися і стати членом команди ГО "Наш Дім – Харків". Розіграш триватиме до 26 червня включно, а імена переможців стануть відомі 27 червня.

Кожен охочий може це зробити, відвідавши одну з трьох локацій.

Нагадаємо, раніше, коментуючи проект "ДОБКІН ХАБ", Михайло Добкін розповів, що проект "ДОБКІН ХАБ" планується як абсолютно нова форма спілкування: "Не роздача обіцянок з усіх "прасок", а зворотній зв'язок, зустрічі з жителями для обговорення локальних, життєво важливих проблем району або навіть двору". "Моя команда запропонувала алгоритм таких точок збірки, без нав'язливої агітації, а зі змістом і користю. Там же можна буде пройти співбесіду волонтерам, отримати газету, інформацію, графік моїх зустрічей", – розповів Добкін.

19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...
Росіяни завдали авіаударів по Харкову: відомо про трьох постраждалих
20 вересня 2024, 17:20
На Дніпропетровщині викрили військового, який організував схему незаконного нарахування бойових виплат
20 вересня 2024, 17:05
ЗМІ повідомили про кадрові чистки у Міноборони та натякають на конфлікт між ОП та Будановим
20 вересня 2024, 16:40
У Костянтинівці на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу поранені п'ятеро людей
20 вересня 2024, 16:08
Ракетна атака по Одесі: ОВА оприлюднила перші дані про наслідки та постраждалих
20 вересня 2024, 15:46
У Запоріжжі стався вибух у лікарні — що відомо
20 вересня 2024, 15:36
У Києві викрили родину "фермерів", які вирощували канабіс та продавали його у трьох областях
20 вересня 2024, 15:27
НАЗК повідомило результати перевірки щодо звільненого з СБУ зі скандалом Іллі Вітюка
20 вересня 2024, 15:01
У Сумах затримали чоловіка, який мародерив у пансіонаті для літніх людей після авіаудару
20 вересня 2024, 14:33
Вбивство на АЗС у Києві: затриманому обрали запобіжний захід
20 вересня 2024, 14:02