UA | RU
06 вересня 2022, 19:22

На Донеччині ЗСУ відбили атаки росіян біля восьми населених пунктів

Фото: з відкритих джерел

Збройні сили України не дають противнику можливості просуватися вглиб території України. Сили оборони відбили атаки росіян біля 8 населених пунктів у Донецькій області

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на Facebook Генштабу.

Повідомляється, що українські військові успішно відбили атаки в районах населених пунктів Долина, Соледар, Новобахмутівка, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар'їнка та Любомирівка.

Крім того, росіяни намагаються поліпшити логістичне забезпечення та з високою інтенсивністю ведуть повітряну розвідку БПЛА. За минулу добу по військових і цивільних об'єктах на території України завдано більше шести ракетних і більше десяти авіаційних ударів.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без істотних змін.

На Сіверському напрямку росіяни обстріляли інфраструктуру населених пунктів Хрінівка Чернігівської області та Нова Гута, Сопич та Миропілля Сумської області.

На Харківському напрямку обстріляно об'єкти в районах населених пунктів Прудянка, Слатине, Руська Лозова, Руські Тишки, Мосьпанове, Гусарівка та Залиман.

На Слов'янському напрямку активних наступальних дій не було. Обстрілу з боку окупантів зазнали Долина, Краснопілля, Мазанівка, Дмитрівка, Бражківка та Довгеньке.

На Краматорському напрямку вогневе ураження зафіксовано біля Богородичного, Сидорового, Кривої Луки, Закотного, Платонівки, Сіверська, Івано-Дар'ївки, Верхньокам'янського та Григорівки.

На Бахмутському напрямку вогневому ураженню піддалися райони населених пунктів Нью-Йорк, Юр'ївка, Зайцеве, Весела Долина, Майорськ, Бахмутське, Соледар, Бахмут, Опитне та Роздолівка.

На Авдіївському напрямку обстрілів з мінометів та ствольної артилерії зазнали населені пункти Авдіївка, Опитне та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку обстріляно райони Мар'їнки, Новомихайлівки, Великої Новосілки, Парасковіївки, Вугледара, Золотої Ниви, Нескучного та Времівки.

На Запорізькому напрямку ворог вів вогонь з артилерії різних типів біля Новоданилівки, Білогір'я, Гуляйпільського, Дорожнянки, Червоного, Полтавки та Залізничного.

На Південнобузькому напрямку противник вів обстріли вздовж лінії зіткнення. Крім того, ворог продовжував активно вести повітряну розвідку БПЛА, здійснив понад 50 вильотів.

Нагадаємо, українські військові 5 вересня успішно відбили всі спроби наступу російських окупантів у Донецькій області. Зокрема районі Соледара, Зайцевого, шахти Бутівка та Спартака.

Відомо також, що Україна повернула тіла ще 25 полеглих героїв.

27 вересня 2024
Ринок вакансій в Україні: що потрібно вміти для зарплатні 20-30 тис. грн і де платять по 60 тис. грн
Днями Мінфін опублікував дані про розмір заробітних плат серед чиновників різноманітних державних відомств. Наприклад, середня зарплата працівників Нацкомісії з держрегулювання сфери енергетики і кому...
20 вересня 2024
План перемоги від Зеленського: чи принесе він мир у 2025 році?
Президент Володимир Зеленський заявив, що в нього вже є готовий план перемоги у війні з Росією. Наступного тижня він його представить Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу, а також двом кандидатам ...
19 вересня 2024
Жорстоке зґвалтування підлітка на Полтавщині: хто та як намагався зам'яти справу
Україну сколихнули новини з невеличкого селища Котельва на Полтавщині, де місцеві підлітки палицею зґвалтували 12-річного хлопчика. Причому все це було записано на відео і надалі розповсюджено у соціа...
16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
Військові збили третину дронів, якими РФ атакувала Україну вночі: подробиці від Повітряних сил
02 жовтня 2024, 09:12
У Києві затримали чоловіка, який обікрав медсестру у лікарні "Охматдит"
02 жовтня 2024, 08:51
Росіяни завдали авіаударів по Дергачах та Харкову: постраждали семеро людей
02 жовтня 2024, 08:42
У Львові викрили групу фальшивомонетників
02 жовтня 2024, 08:17
Омбудсмен звернувся до ООН та Червоного Хреста через розстріл 16 полонених українців
02 жовтня 2024, 07:55
На Запоріжжі за добу внаслідок обстрілів загинула людина, десятки поранених
02 жовтня 2024, 07:24
Прикордонники вдарили по місцях укриття техніки та живої сили окупантів на Харківщині
02 жовтня 2024, 06:10
На Закарпатті двоє ухилянтів кілька діб блукали горами і ледь не замерзли на смерть
02 жовтня 2024, 05:00
У Запоріжжі історики виявили 18-метрове судно, яке пролежало на дні річки більше сотні років
02 жовтня 2024, 04:19
На Одещині ліквідували канал переправлення ухилянтів через кордон за системою "Шлях"
02 жовтня 2024, 03:15